Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú nagyon tetszett, és egyik barátom rákérdezett, hogy bejövök-e neki. Erre azt mondta: " Dehogy, semmi pénzért se kellene xD " pedig nem is beszéltünk még, és sok srác szerint nem vagyok csúnya. Jogosan mondta ezt? Miért mondhatta?
Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 13:21
1/6 anonim válasza:
vagy csak nem bír téged, de úgy nagyon nem... attól még lehet megdugna, ha jócsaj vagy tényleg, én is így vagyok pár ismerősömmel, többek közt az első barátnőmmel... ha ránézek kiráz a hideg, ha meg megszólal amikor találkozunk a városban véletlenül és meg is szólal, hazafele tuti 150felett fogok menni a kocsival... de azért dugnám...
3/6 A kérdező kommentje:
kösz szépen-.-
2011. márc. 20. 13:26
4/6 A kérdező kommentje:
ez már leesett, köszi :'D
2011. márc. 20. 13:27
5/6 anonim válasza:
Hát arra esély,hogy dugna,arra esély bizony még van.
De hát miért mondhatta...nem jössz be neki dugáson kívül egyáltalán.Vagy még dugásra se kellesz neki,elvégre arra a kérdésre válaszolt,hogy bejössz e neki...
Ezvan.
6/6 A kérdező kommentje:
ookkk
2011. márc. 20. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!