Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha egyszer azt mondta, hogy bocs de van barátom?
Szoval na a lényeg az, hogyha egy lány kb 10 perc beszélgetés után levágja ezt akkor mi a helyzet? :) Velem előfordult 3-4 hónapja ez egy lánnyal, és hát akkor belenyugodtam, de mostanában megint csígatja a fantáziám. Igaz azóta nem is beszéltem vele, meg ilyesmi, tehát abszolút semmi, szoval lehet az, hogy 0-ról indulok? Az előzményeket nem taglalnám, mert hosszú, és tudom hogy elmulyultam az egészet. Ha azt akarjátok mondani, biztos azért mondta, mert csúnya vagyok, akkor ezt talán megcáfolnám, igaz nem egy az egyben nekem mondták, de nem is ez a lényeg, szoval egész jól nézek ki elvileg , csak az önbizalmammal van baj, az a baj, hogy én ám nem hiszem el könnyen az ilyen légből kapott pletykákat. Mondjuk elhatároztam mostantól, próbálom máshogy felfogni a dolgokat... haverom szerint "piedesztálra emeltem a puncit"... na vége ennek mostantól, legalábbis ahogy elképzeltem magamban, mert azért hülye nem vagyok, hogy amíg én a jófiú vagyok addig mások ... A jóság unalmas..
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!