Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon egyszer lesz nekem is barátom?
Ha kicsit belegondoltok, akkor rájöttök, hogy ez a nagy Ő duma mekkora baromság.
Nem egy darab ember van akivel összejöhetsz, hanem legrosszabb esetben is legalább 100 persze elszórva a nagyvilágban. Egyet csak találni fogsz közűlük...
gondolj mindig arra, hogy valahol már Ő is Rád vár... :) És hogy minden nappal egyre és egyre közelebb kerülsz ahhoz a pillanathoz, hogy megismerd... :))) S felismerd, hogy igen Ő kell és Én is neki! :)
18/l
Nem tudom, de én is sokszor felteszem magamban a kérdést ... :(
22/F
22/F vagyok
ami azt illeti természetesen úgy értettem, hogy barátnőre behelyettesítve teszem fel magamnak a kérdést..
Nekem sincsen senkim... volt, de csalódtam és úgy éreztem, hogy többé nem fogok senkit sem közel engedni magamhoz... de ez sem állapot, az embernek szüksége van az ilyesfajta szeretetre és törődésre, hogy érezze, hogy fontos.
Fel a fejjel! :) Én mindig arra gondolok, hogy valahol már Ő is él és egyre közeledik a perc, mikor megismerjük egymást! :))
18/L
22/F
Nyilván, hogy Neked is lesz! :) Ne búsulj!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!