Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon egyszer lesz nekem is barátom?
Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 23:35
11/18 anonim válasza:
Ez a beszéd emberek! Ott a suli; az ismerősök; talán némely szórakozóhely, de mégsem; sportrendezvények, az internet, vagy a felsoroltak mind egyszerre. Nem adhatjuk fel!
12/18 anonim válasza:
Köszi 18/L! Sok siker Neked is!
13/18 anonim válasza:
mármint sikerT :D mennem kéne már aludni
14/18 anonim válasza:
Neked is és Mindenkinek! ^^ :)
18/L
15/18 anonim válasza:
Rá értettem :DD ja menni kéne :D de az álommanó nem jün... :/ :D
16/18 anonim válasza:
Micsoda oktalan félelem. Egy darab 3 hónapos kapcsolattal a tarsolyomban, 10 éve egyedül 34 évesen első kézből állíthatom hogy nem halsz bele ha egyedül vagy, sőt még elmebeteg sem leszel.
17/18 Chuck válasza:
Sokszor van ilyesféle gondolatom nekem is, hogy lesz-e barátnőm....
Aztán arra jutok, hogy nem rágódok rajta, valami majd lesz...
18/f
18/18 anonim válasza:
"egyszer mindenki számára eljön a nagy Ő:) mert valahol kint a nagyvilágban most van valaki aki épp úgy érez most mint te és csak rád vár:)"
Ezt az érzelgős baromságot te el is hiszed? A valóság nem egy hollywoodi nyáltenger, ahol mindenki számára eljön a nagy ő és boldogan élnek, míg meg nem halnak. Sokan egész életükben egyedül maradnak és így is halnak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!