Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdő a barátom mit tegyek? Egyáltalán nem jó a szex vele, annyira vad, meg olyan más, nincs benne semmi romantika! Még egyszer sem nyalt ki, én tegnap bekaptam neki hátha veszi a lapot de semmi.
Ujjazásban sincs semmi tapasztalat.
Hogy lehetne ezen változtatni.
Beszélgetünk a szexről szeretném rávezetni.
Mondta hogy neki még nem volt barátnője akivel beszélgetett volna a szexről, ebben én vagyok az első meg engem szeret is nem úgy mint a többi lányt.
Szerintem a barátod szeret téged,csak az a baj hogy fogalma sincs hogy mit kéne csinálni.
Nem mindenkinek volt gyerekszobája.Próbáld valahogy rávezetni a gyengédségre és a romantikára.Abból amit leírtál úgy tűnik,hogy csak te tudod őt megváltoztatni.Ha mégis kudarcot vallanál (hiszen senkit se lehet teljesen kifordítani magából),akkor természetesen keress egy olyan fiút,aki tudja hogy mire vágynak a lányok.
Az ujjazás "titkát" tegnap betettem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__11..
Úgyhogy mondd a barátodnak: Találd meg a G-pontom,különben repülsz! :D
De azt írod hogy még a csiklódat se találta meg,sőt még be se nyálazta,hát.......részvétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!