Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nagyon érzékeny vagyok ha szerelem, romantika, szex kerűl szóba és szinte a sírás kerülget a bánattól? Mással is van ilyesmi? 17F
Na hát amilyen válaszokat itt kapni fogsz... Akkor egész este sírhatsz.
Szerintem meg fogod találni a hozzád illő társat, lesz olyan, akinek pont ez fog tetszeni benned. Ki tudja?
Nem kell elkeseredni, te ilyen vagy és kész.
Egy nőnek se dicsekedj ezzel a tulajdonságoddal,mert a mai nők ezt egyáltalán nem értékelik...Sőt,körbe fognak röhögni!
Ribikkel van tele ez az ország!
Egyszerűűű... szerezz önbizalmat :) arra nem tértél ki hogy sportolsz-e valamit, gondolom nem, vagy már nagyon rég volt. Azonnal kezdj el sportolni, gyúrni, futni, amit akarsz, de nem ártana először is egy fasza önbizalom erősítő tréning. Gondolj bele egy előzékeny, sportos, de nem egoista pasi mennyire ideális a csajoknak :D
Aztán a következő lépés, ha másképp látod a világot akkor keress hasonló beállítottságú csajt. Ha különc vagy nem az átlagos emberek valóak hozzád.
Következő lépés... ha tuti csajt akarsz aki lelkileg közel állhat hozzád... nézz a tükörbe, vagy kérdezz meg egyet-kettőt a barátnőid közül hogy ők 10-ből hanyast adnának a külsődre. Ebből vonj le 1-2-őt és alattad levő csajokat keress. Nem 'csúnyákat' csak kevésbé ribancosokat... ezekhez a csajokhoz alapból bevágódhatsz mer ugye magasabb kategóriában vagy és jobban meg is becsülnek...
Ha szexre mész úgyis luk-luk, nemde? Ha meg nem, akkor úgy is csak lelkitársat keresel, lelkitárs meg nem attól lesz valaki hogy nagy a 'tüdeje' :)
Remélem tudtam segíteni xD Tehát:
1. Sport
2. Önértékelés
3. Önértékelés mínusz 1-2 csaj keresése.
4. Enjoy! xD
Először is el kell mondanom , h fantasztikus érzelmi intelligenciával rendelkezel, amit nagyon becsülök benned.Továbbá az is tetszik, h belátod, h benned is van hiba! Ez így is van !Elég azt a mondatod kikapni , h a barátaid adtak neked önbizalmat! Nem helyes önbizalmat nem a környező személyektől kell nyerned hanem abból , h meglátod a jó tulajdonságaidat és elfogadod magad olyannak amilyen vagy!A szerelem szex téma azért érint téged érzékenyen mert nincsen benne tapasztalatod.Nem csodálom továbbá azt sem , h a lányok nem hagyják , h megcsókold őket, hiszen érzik rajtad a bizonytalanságot.erre egy igen érdekes példát hozok fel: A kutya(lány) megérzi ha az ember(te) félve közelít hozzá és morog/harap.Azt is mondtad, h a küzdelmet már nem is csak örömből csinálod, ez azért van mert egyre jobban akarod egyre görcsösebb leszel a lányok ezt nem tolerálják.Ne erőltesd annyira ezt a szerelem témát!Keress magadnak más elfoglaltságot a barátaiddal lógjál közben figyeld a viselkedésedet!Amit nem találsz jónak azon változtass ! Ha tudsz rajta változtatni lesz önbizalmad és a lányokkal is könnyebben elboldogulsz majd. Mivel ez egy 2010es kérdés nem tudom mennyire van még aktualitása.Ha van, akkor remélem tudtam neked segíteni:))
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!