Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el a magasságomat?
Figyelt kérdés
Már elegem van abból, hogy lány létemre 180 cm vagyok. Mindenkinek kitörik a nyaka ha velem beszél... A beszólogatásokról nem is beszélve, bár ezek már ritkábban vannak.
19/L
2011. dec. 28. 11:19
11/17 anonim válasza:
De jo neked!en 153 cm vagyok!meg legalabb 10 cm szivesen elfogadnek
12/17 anonim válasza:
Nem a magassag szamit ha valaki szeret mindenhogy szeret mindegy hogy alacsony vagy vagy magas!
13/17 anonim válasza:
Én meg sehol nem találok magasabb lányokat :S ( pl 180cm-eseket mint te)
18f
14/17 anonim válasza:
Én a helyedben büszke lennék rá! A saját helyemben meg rád lennék büszke, ha ilyen szép magas barátnőm lenne.
15/17 nyuszkó20 válasza:
Nem tudom miért aggódsz! :D
Én 20éves vagyok és 184centi!!!:D
Bár mikor fiatalabb voltam engem is zavart!!De valljuk be,hogy a pasiknak tetszenek a hosszú combú lányok!!
Modellkedni is simán mehetnél,ha az alkati adottságaid is megvannak!!
Szívesebben lennél talaj radar kiscsaj? :D
Hidd el jó vagy úgy!! :)
16/17 Magaslány válasza:
Szia!
Ne zavarjon, én 197 cm vagyok, szerinted akkor én mit szóljak? XD 19/L
17/17 anonim válasza:
Ne foglalkozz a beszólógatókkal. Ők csak irigylik a magasságod, hidd el. Profitálhatsz belőle, esetleg modellkedéssel. Szerintem ez lányoknál nem akkora hátrány, mint pl. férfiaknál az alacsonyság <178cm. Hidd el tapasztalat. 24/f/172 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!