Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el a magasságomat?
Figyelt kérdés
Már elegem van abból, hogy lány létemre 180 cm vagyok. Mindenkinek kitörik a nyaka ha velem beszél... A beszólogatásokról nem is beszélve, bár ezek már ritkábban vannak.
19/L
2011. dec. 28. 11:19
1/17 anonim válasza:
ne foglalkozz a magasságoddal..nem tehetsz róla hogy törpe ismerőseid vannak, én 186 vagyok és nekem pont bejönnél :D
3/17 anonim válasza:
próbálj meg nem törődni a megjegyzésekkel!ezen a dolgon úgysem lehet változtatni!mit nem adnék,ha elcsenhetnék tőled pár centit!
168 centis 24n
4/17 anonim válasza:
hát vannak akik a magas csajokra buknak. Izraelben pl mindenhol a 160cm magas pasik sétálnak vigyorogva a 180-190cmes barátnőikkel. nagyon vicces jelenség, de szeretik egymást.
amúgy meg legyél büszke hogy magas vagy. az még mindig jobb, mintha 150cm-es lennél.
5/17 anonim válasza:
én is annyi vagyok, nekem pl bejönne :D
és szerintem, úgy az átlag férfi is legalább 175 cm nem?
18/f
6/17 anonim válasza:
én ölni tudnék ha a barátnőm 180 körül lenne :) 16 éves létemre 188 magas vagyok, és sehol nem találok kellő magasságú lányt. Persze, ez a legutolsó amit nézek, de nem elhanyagolható tényező.
7/17 anonim válasza:
Nem kell a nagyhalál, nem vagy te annyira magas, ha 190 felett lennél, megértenélek, de így nem vagy kirívó.
8/17 anonim válasza:
183 vagyok, és ismerek magas csajokat, nekem tetszenek.
9/17 anonim válasza:
én idősebb nálad is vagyok+pasi is vagyok.és kb 170 cm.nem túl magas,vastag annál inkább.én éppenség nem járnék egy nálam enyivel magasabb csajjal.de ismerek hozzád hasonló méretű lányokat, és attól, hogy nem járnék velük, emberileg épp anyira becsülöm őket, mint ha alacsonyabb lenne, vagy kövérebb, vagy akármi.aki beszól az egy bunkó.mindenki más a személyisége alapján fog veled barátkozni.meg amúgy is, mit tehetnél?lejjebb vágatod a lábaid?nem hinném, hogy ez megoldás lenne, csak az lehet, hogy el fogadod magad, ahogy mindenki másnak is el kéne fogadni saját magát olyannak, amien.mert ha nem szereted magad úgy, ahogy vagy, hogy várhatnád el mástól, hogy szeressen?
10/17 anonim válasza:
Van egy olyan, hogy magas emberek klubja. Na ott neked is kitörne a nyakad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!