Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Ilyen testalkattal s...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ilyen testalkattal s ennyi évesen még labdába rughatok nálatok?

Figyelt kérdés
44 éves nő vagyok, 163 cm magas, 59 kg, 97 cm a csípőbőségem, 77 a derékbőség s 95 cm a mellbőségem. A fenekem szeretném, ha nagyobb lenne, vagy az is lehet, h csak nekem tűnik túl kicsinek? Lányok, nők válaszát is érdeklődve várom. Egyébként férjem van, s két gyerekem, De hát, ők ugye elfogultak, mindig csak az az érzésem, hogy az anyát és a feleséget látják bennem. Kíváncsi vagyok, h ilyen testalkattal, ennyi évesen egy férfi érdeklődését felkelthetem-e még? Vagy vegyem fel az öregasszony szerepét???
2011. dec. 28. 09:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én meg 187 magas vagyok és 110 kg. igaz pasi?:)

Hazavisztek?:)

2011. dec. 28. 12:41
 12/15 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, még azt szerettem volna írni, hogy én hasonló méretekkel kezdtem fogyókúrába, csak én ehhez másfél év alatt 57 kg-ról 66-ra híztam (itt nasi, ott no torna), de a mellem kábé 93-4 volt, derekam 72, csípőm 98, én a csípőmet kimondottan nagynak találtam, de ugye megint más még gyerek nélkül 98 csípő és gyerek után. Én jobban érzem magam vékonyabban, 56-57 kg-an, ezért is fogytam vissza, a pasiknak tetszettem, de magamnak nem, megszoktam, hogy bármit felvehetek jó rám, és nekem nagyon rossz volt ilyen szempontból az a másfél év.

A kérdésedre a válasz, így is labdába rúghatsz a pasiknál, sőt, hiszen túlsúlyod nincs.

2011. dec. 28. 12:44
 13/15 anonim ***** válasza:

a derékbőség elég soknak tűnik! a kérdés, hogy alkatilag vagy ilyen vagy a felesleg miatt?

a súlyból pár kg-t le kellene faragni és ugye a csípő!

persze kép nélkül csak találgatni lehet! ha keresgetnél a neten valami hozzád hasonló alkatú nőt azzal sokat segítenél!

24 vagyok, 40 körüli dögös nőket szoktam látni, szóval egyáltalán nem lehetetlen!

2011. dec. 28. 17:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Én megcsinálnálak!:P
2011. dec. 28. 17:35
 15/15 anonim ***** válasza:

Én úgy tapasztalom, hogy a nő "jó"-sága nem centiken, meg években, meg színképvonalakban található.

Kedvesség, az pl. fontos. Meg jó, ha jó az ágyban (asztalon, kocsiban), de ha nem - nem baj, majd javítunk rajta! :)

2011. dec. 28. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!