Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok szerintek ekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok szerintek ekkora pénisszel labdába rughatok nálatok?

Figyelt kérdés

Múlt héten lefeküdtem egy csajjal .. azt mondta,hogy ez volt eddig a legkisebb amit látott,ez eléggé lehangolt engem,otthon megmértem 18 cm,utánaolvastam,magyarorszgái átlaghoz képest is bőven jónak tűnt,akkor nem értem ..

help

21/F

2011. szept. 8. 21:16
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
A csaj valszeg lóhoz szokott.
2011. szept. 8. 21:18
 2/25 anonim ***** válasza:
81%

Ez vagy fake kérdés, vagy nem voltál elég jó az ágyban.

Majd ha teszel képet a farkadról, mellette mai dátummal, és egy vonalzóval, akkor elhisszük.

2011. szept. 8. 21:19
 3/25 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem inkább a lábaddal rúgj a labdába...
2011. szept. 8. 21:21
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nyerithetett az a lány!
2011. szept. 8. 21:22
 5/25 A kérdező kommentje:
Nem fake kérdés,tényleg ekkora a méret,légyszives most használható válaszokat kérnék .. hát állítólag nagy ribanc a csaj,és én nemhiszem,hogy szar lennék az ágyban ..
2011. szept. 8. 21:23
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Ne szétb@szott rib@ncokkal kefélj.
2011. szept. 8. 21:39
 7/25 anonim ***** válasza:
93%
Most azt várod,hogy itt nyugtatgassunk?:D
2011. szept. 8. 21:40
 8/25 A kérdező kommentje:
nem kell nyugtatgatni,elég ha a csajok megmondják,hogy ez átlagos méret,vagy legjobb ha elásom magam ?
2011. szept. 8. 21:41
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi,tökéletes:D

Nagyobb az átlagnál:)

Szóval itt a csaj volt a tapló ribanc!

20/L

2011. szept. 8. 21:46
 10/25 Thadeusz válasza:
52%
figyelj, ennyi erővel mért nem tudod válalni a nevedet? MIért kell rejtve feltenni a kérdést? Mutass egy fészbukk adatlapot azt majd megmondjuk mennyire lehetsz jó az ágyban. És mérd meg a hancurléced oszt ott a vonalzó mérd meg és fotózzad le mai dátummal ennyi... akkor vagy igazán férfi ha felválalsz minet így eléggé egy gyáva korcs lehetsz hogy nem válalsz semmit...
2011. szept. 8. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!