Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintek valódi kifogás, hogy egy csaj azért nem jár velem, mert nem abba a városban lakom mint ő, hanem 40 km-rel arrébb?
valódi....1 kapcsolatnak a bizalomra kell épülni, ha azt 1x elveszítk akkor nincs az a pénz amiért én visszafogadnám őket, a kérdésre válaszolván, elég messze van az a 40 km... én max csak 1 futókapcsolatot tudnék elképzeni de én alapból lusta is vok utazni szal...:) szerintem keress más lányt
17f
:) az én párom 310km-re van!!!!!3 évig éltünk így távkapcsolatban.aztán suli miatt idejött hozzám.aztán később vége lett, de a távolságnak köze nem volt a dologhoz.szerintem 40km nem a világ vége, igazán ki lehet bírni.anyagilag sem olyan megterhelő.mondjuk én diákként amikor utaztam akkor 10E ft-ba került kb. :)
De a szerelem mindent megér.szerintem a szerelemnek semmi sem szabhat határt még a távolság sem
:)....de végül is ki hogy látja
nekem egyszer volt egy olyan pasim, akitől 2,5 óra repülőútra laktam, több, mint 2000 km távolságra
de nem is működött egyáltalán, csak a pénzemet akarta, de ez már más kérdés
szerintem 40 km kibírható, kivéve ha nem vagytok nagyon fiatalok (14-15), mert akkor a szülőkön is múlhat az utazás
Engem a barátomtól 70 km választ el. 17 évesek vagyunk s ha én megyek hozzá anyumék mindig azzal engednek el, hogy vigyázzunk, s csak óvatosan :) de túl lehet élni ezeket.
Kérdezőnek, a barátomat majdnem leráztam ezzel a dumával, mert nem voltam biztos abban, hogy tényleg mit érzek, de kis idő múlva már tudtam mit akarok és nem érdekelt milyen messze lakik tőlem, szóval nem valódi kifogás a 40 km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!