Kondis lányok! Ilyen testalkattal lenne esélyem nálatok?
Figyelt kérdés
1 ideje edzegetek,fő célom az állóképesség növelése és az izmosodás. ha vannak itt kondis lányok:Mi a véleményetek a mostani testalkatomról?lenne esélyem nálatok?
20/f,levélben küldöm a képet
2011. dec. 3. 18:28
1/14 anonim válasza:
:)
Tudod, esély az mindig van, max. százalékosan a nullához közelít. :D
(Amúgy biztosan van. Mármint nem nálam, de másnál tuti.)
5/14 A kérdező kommentje:
2. és 3. válaszolónak küldtem,véleményt ide írjatok ha lehet
2011. dec. 3. 19:27
6/14 anonim válasza:
19/L küldhetsz képet
am meg jobban szeretem a kigyúrtabb pasikat széles hát széles váll :) ez nekem nagyon be tud jönni :)
nem vonz az ilyen kis cerka pasik XD
7/14 anonim válasza:
nem látok túl sok izmot, de nincsen veled semmi baj. hogy lenne-e esélyed, az nem ettől függ.
8/14 anonim válasza:
Nekem pont ez a zsánerem. Tök jó pasi vagy!
9/14 anonim válasza:
amúgy valószínű nem. sportmozgásba betenni egy jim beames képet, hát nem tudom.... :D
10/14 anonim válasza:
ma 19:28 vagyok
dilisnyuszinak igaza van én sem látok nagy izmot rajtad h bejönnél e? nem vagy rossz pasi de nekem nem vagy az esetem kondiba tuti nem néznélek meg ne haragudj :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!