Testépítők! Levernétek egy nálatok kisebb birkózót vagy ökölvívót?
Hogy tudna már?
Teljesen más ha valaki küzdősportot űz vagy csak simán testépít. Ha a testépítés mellett nem végzel más sportot akkor igaz nagy leszel de olyan kötött izomzatod lesz, hogy csak a kirakatban fogsz jól mutatni, meg nagy súlyokat emlegetsz, de semmi másra nem lehet őket használni.
Na de ha egy ilyen nagydarab izmos ember még ráadásul valami küzdősportot is űz na akkor az elég kemény tud lenni.
mark86
Én ezt úgy szeretem érzékeltetni hogy ütöttem már szét mázsás testépítőt,80 kilós birkózót, de ütött már szét 60 kilós cigánygyerek....
Rohadtul nem ezen múlik,az utcán meg főleg nem...
Én bokszolok és ju-jitsuzok, én birkóztam már nálam jóval nagyobb testépítőkkel, nem nehéz leteperni őket, technikával. Nem elég az erő, technika és a gyorsaság a lényeg.
Bár én láttam már olyat amikor egy nagydarab gyúrós állat elvert egy kick-boxos csávót (aki európa bajnok!), mert lenyúlta a csaját! Majdnem megfojtotta a csávót. Nem kell annyira lebecsülni a testépítőket!
"100-120 kg-os testépítőt lazán széttépek."
Az jó, mert a 120 kiló az kb mr. olimpia szint, nem hiszem, hogy leállnak veled :)
De lehet van olyan 60 kilós ember, aki meg téged tép szét. Fölösleges ilyenen gondolkodni, aki ilyet mondd, hogy ő ezt meg ezt leveri, ki kell röhögni és ott hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!