Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ilyen testalkattal s ennyi évesen még labdába rughatok nálatok?
Nekem is ez a bajom, 40 évesen, hogy eltemettem magam pár év alatt nőből anyának és feleség-háziasszonynak és fogalmam sincs milyen nő vagyok.
Tehát megértelek.
Ez így roppant nehéz ügy ám..:)
De amit így leírsz az jó..:) Én mondjuk 30 vagyok ,de ha így elsőre ezt így leírod kikezdenék veled habár valóban a személyen benyomás számít a legtöbbet..:)
Na és az arc is számít nem?
40-es nő vagyok.
11:12.
ezért írtam én is, hogy a személyes benyomás számít mert egy arc mindig mindent meg tud változtatni....
Szerintem nem vagy túlsúlyos, de tényleg kép nélkül ezt nem lehet megállapítani, de a 97-es csípő azért nem picike, szerintem ne akarj nagyobbat, szép nagy melled lehet, a derekad lehetne picit vékonyabb, egy kis tornával megvalósítható, kg-ra max 3 kg mínusszal (annyi bőven elég) már pár centit fogynál mindenhonnan.
Én 28 évesen vagyok 165 cm és a mellem 89, derekam 65, csípőm 92 és 57,5 kg vagyok, nekem a normál alkatom olyan 55-58 közötti, még másfél kilót akarok fogyni, de már így is S-es ruhákat hordok, de nekem mozgással lett ilyen az alakom nem koplalással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!