Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt majd kinövöm?
Figyelt kérdés
mostanában az idősebb fiúk jönnek be. úgy értem hogy eddig 2 pasim volt de ők ilyen divatb*zik voltak és megnéztem az ilyen 16-17 éves fiúkat és ők ilyen téren sokkal normálisabbak. nekik van stílusuk. jó.. nem az összesnek mert azért van egy-két 16 éves divatb*zi is. a másik meg az hogy a velem egykorúak olyan csicskák... elkezdenek beszélni arról hogy mekkora egy rib@anc közbe azt se tudják miaz. meg hogy elkezdenek beszélni arról hogy jajj de lefektetnek csajokat közbe kb. egy barátnőjük se volt. a "nagyobb" fiúk is ezt csinálják? kifogom nőni ezt hogy az idősebbek tetszenek? 14/L2011. dec. 27. 16:03
1/9 anonim válasza:
nem fogod kinőni nem is kell, mert a fiúk később érnek, és igen 16 éveseknek csak a szájuk jár:)
2/9 anonim válasza:
Néha a 18 éveseknek sőt a 22 éveseknek is csak a szája jár...
De ne azt nődd ki, hogy melyik fiú iránt érdeklődsz, hanem ezt a lesajnálós stílust, amivel nyilatkozol másokról...
20L
4/9 A kérdező kommentje:
hát nemtudom mire gondolsz. ha arra hogy divatb*zizok akkor hát... nekem annál undorítóbb látvány nincs mint egy csont sovány fiú csőnaciba ,vasalt és festett hajjal és mutogatják hogy a pesten vett dolgaik milyen drágák és menők.
2011. dec. 27. 16:16
5/9 anonim válasza:
A divat b*zikat jó ha kinövöd. De ha teheted, ne térj át a magukat nagyon érettnek és komolynak tettető srácokra, akik tényleg lefektetnek mindenkit. Nem lenne sokkal nagyobb élőre lépés...
Attól, hogy valaki idősebb, meg jobban néz ki, azért nézd meg jobban oks?
Amúgy jó úton haladsz! :D
17/f
6/9 anonim válasza:
szóval bocs, nem igazán válaszoltam. Egy darabig még valszeg, az idősebbek fognak tetszeni, de aztán a korodbeliek is belehúznak.
7/9 A kérdező kommentje:
hát persze azt énse akarom hogy megdugjanak de azért szerintem mégis jobb egy 'érett' fiú nem?
2011. dec. 27. 16:33
8/9 anonim válasza:
Igazából te döntöd el hogy mi jó neked!
Minden csaj a tőle idősebb pasikhoz vonzódik szóval nincs ezen mit kinőni.
Ha úgy látod hogy a korodbeliek kicsik hozzád akkor nyilván az idősebbekre buksz majd.
9/9 anonim válasza:
igen csak az érettebbek nem 14 évesekkel randizgatnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!