Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális vagyok vagy majd "kinövöm"?
Ez az egész kb. 2 éve kezdődött, akkor kezdtem el érdeklődni a saját nemem iránt. Eddig 2-szer voltam igazán szerelmes lányba. Páran már tudják, hogy érdekelnek a lányok is. Vannak időszakok, amikor teljesen csak a lányok érdekelnek és vannak, amikor csak a fiúk. Nagyon ki vagyok már ettől borulva, mert bűntudatom van, hogy a lányok is érdekelnek. Félek, hogy mindenki erről fog beszélni és majd elítélnek. El tudnám képzelni, hogy járjak egy lánnyal. Elképzelhető, hogy ezt majd "kinövöm"? Arra gondoltam, hogy ez lehet kíváncsiság is. Lehet, hogy míg meg nem tudom, hogy milyen egy lánnyal csókolózni, "kavarni", addig érdekelni fog majd ez a dolog. Volt már valaki úgy, hogy egy ideig nagyon érdekelték a lányok, aztán rájött, hogy csak a fiúk érdeklik? Egyébként félek, hogy ha esetleg nem is érdekelnek majd a lányok, akkoris mindenki azt hiszi majd, hogy leszbikus vagyok. Mert őket nem érdekli majd esetleg, hogy van barátom, a lényeg, hogy érdekeltek/érdekelnek a lányok és akkor leszbinek titulálnak. Össze vagyok zavarodva nagyon. Tudna valaki segíteni? Tanácsokat kérnék.
15 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!