Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán fiúnak kellett volna születnem, vagy majd "kinövöm"?
tudom h hülyén hangzik meg h hülye vagyok de megtettem. felvettem pár csajt msnre és fiúnak adtam ki magam tök jókat beszélgetünk meg minden és egy idő után fele azt mondja h belém szeret meg tökre kedvel aranyos vagyok nagyon stb... szóval szinte bármelyik lányt megbírnám szerezni ha fiú lennék.de a fiúk meg kb lese szarnak :S
L/16...légyszi ne oltsatok le
16 éves vagy. Én tanultam pszichológiát, és állítólag bizonyított, hogy ilyen korban az ember még nem tudja magát "hova" tenni. Nem gyakori ez a probléma, de állítólag létezik ilyen.
Majd alakulsz, de sztem ne add ki magad fiúnak, tudatalatt akkor nem tudod megoldani a problémákat magadban.
24/L
én egész eddigi életemben azt hittem, hogy á, majd kinövöm ezt.
20 leszek és nem nőttem ki. továbbra is úgy érzem, valami nincs rendben, ez valami súlyos félreértés, hogy nőnek születtem.
Szia
Kicsit furcsa mert nekem pl eszembe se jutna fiúnak kiadni magam és lányokkal msnezni... de az hogy ők beléd szeretnek vagy extra aranyosnak tartanak az tök normális. Végülis lány vagy jobban értesz a lányok nyelvén mint a fiúk ők viszont azt hszik fiú vagy... nincs ebben semmi meglepő. Az nem hiszem h teljesen normális h ezt csinálod... de ha nem érzel vágyat a női nem felé akkor nem kellett volna fiúnak születned:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!