Ha úgy érzem fiúnak kellett volna születnem akkor ez micsoda?
23vagyok..nem akarom átoperáltatni magam meg ilyen hülyeségek..
egyszerűen csak azt érzem hogy nekem így nem megy az élet..és szeretnék az lenni akinek lennem kellett volna..
de én nem vagyok az :(
az olyan negatív jelző..az emberek rögtön rossz jut rola eszébe..
Nézd... nem vagyok szakértő, de ez annak tűnik. Attól még, hogy szíved szerint nem lennél az, meg tudatosan nem választanád, sajnos lehet az, erről az ember nem dönthet.
Tudom, hogy sokan mérhetetlenül negatívan állnak hozzá, én nem, de ez gondolom, nem sok vígasz neked.
Mindenesetre egy szakemberhez (pszichomókus) el kellene menned, mert kiderülhet az is, hogy esetleg csak valamiféle depresszív állapotban vagy, és emiatt vagy elégedetlen magaddal és az élettel.
voltam fiúval..
párszor..de mindegyik alkalmi kapcsolat volt sajnos..
nem vagyok szép csaj és ezért naívan álltam hozzá a dolgokhoz és nemtudtam hogy mennek a dolgok..csak reménykedtem hogy utána is lesz valami.
párkapcsolatom pedig még soha nem volt...
Azt hiszem, kezdem érteni (érezni), mi bánt. Ha voltál már fiúkkal, az azt jelenti, hogy annyi nőiesség csak lehet Benned, hogy megkívántak, illetve együtt tudtak lenni Veled, tehát a "nőségedet" fejleszteni kell, mert szerintem, lehet kiút. Az sajnos "személyre szabott" pech, hogy olyan fiúkkal, férfiakkal hozott össze a Sors, akik nem becsültek (kihasználtak), akikben csalódnod kellett, de ne keseredj el! Bármikor jobbra fordulhat.
Ha így jártál a férfiakkal, a nemedtől és a szexuális beállítottságodtól függetlenül egy olyan faktor kódolódott Benned, hogy férfi testtel sem jártál volna jobban. Ezzel a szorongással egy félénk, gátlásos ("nyuszi") fiú lennél, ami még a mostani helyzetednél is rosszabb.
Szerintem a kiút sokkal egyszerűbb, mint ahogyan elsőre gondolnánk. Próbálj meg arra koncentrálni, hogy NŐ vagy, és arra keress - esetleg lélekbúvár segítségével - megoldást, hogy ügyesebb legyél a partner választásban, ne félj Te keresni és választani (válogatni), s ha az sikerül, tartós kapcsolatod is lehet, amihez őszintén kívánok sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!