Borderline szindróma skizoid szinezettel - mitől? 5 év kellett a diagnosztizáláshoz!
nagyon nehéz ám ezt azért 100% biztonsággal felelősen diagnosztozálni! ill. nem is tudom, hogy lehetséges-e
a borderline szem. zavar mondjuk elég hamar felismerhető, de a skizoid dolgokkal már nagyon vigyázni kell, mert egy félrediagnosztizálás csak nagyobb kárt csinál nyilván
(találkoztam én olyan esettel is, hogy bent feküdt a srác az osztályon, aztán előtte is megjárt pár pszichiátriát, és a főorvos úgy lazán húzogatta ki az összes addig létező diagnosist amit más helyeken kapott, mert szerinte mindegyik baromság volt, és majd ő kitalálta a frankót ... na puff, nagyon ingoványos egy terület ám!)
amúgy az az 5 év is sok esetben nem azért kell, mert olyan nehéz, hanem azért, hogy annyi idő után egyáltalán valaki fel merje vállalni a diagnosist ...
10:27 - azért ennél mintha komolyabb lenne ez a tudományterület ...
utolsónak pedig: hogy jönnek ide az emberi jogok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!