Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok, kinövöm majd?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, kinövöm majd?

Figyelt kérdés

Érzésem szerint nagyon visszahúzódó vagyok. Egyszerűen félek a lányokhoz beszélni, mert tudom, hogy túl sok negatívumom van, és ez látszik is szerintem.

Ebből fakadólag sosem volt még barátnőm, és sorra "szalasztom" el a lehetőségeket...

Egyszerűen nem megy! Kicsit azt érzem, mikor szóba állok egy lánynal, hogy nagyon eltérő a gondolkodásunk. Mintha Ők csak egy rózsaszín világot látnánk, és semmit nem fognának fel a környezet ingereiből.

Mit tegyek, hogy ez változzon?

2010. dec. 16. 17:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, hogy nem hiába érzed, hogy ők csak egy rózsaszín világot látnak. Valószínűleg eddig nem beszéltél még olyan lánnyal, aki másképp látná a világot, hasonlóan, mint te. Amúgy egyáltalán nem gond, ha visszahúzódó vagy, inkább maradj is az. Nincs ezzel semmi gond.
2010. dec. 16. 17:07
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnek igaza van.
2010. dec. 16. 17:09
 3/14 A kérdező kommentje:
Akárhány lánnyal eddig szóba álltam, mindről azt szűrtem le, hogy semmi más dologgal nem foglalkozik, csak a pasizással, hülyüléssel, és ilyen jellegű dolgokkal. Ez engem nagyon bánt, hogy nem nő be a fejük lágya, és emiatt én (is) "szívok"...
2010. dec. 16. 17:11
 4/14 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2010. dec. 16. 17:15
 5/14 A kérdező kommentje:
17
2010. dec. 16. 17:16
 6/14 anonim ***** válasza:
Utóbbi válaszodban a bizonyíték, hogy tényleg nem beszéltél még olyan lánnyal, akivel érdemes lenne. De ne aggódj, léteznek még hozzád hasonlóak. /1. válaszoló voltam
2010. dec. 16. 17:17
 7/14 A kérdező kommentje:
Kezdem elveszteni a hitet. Sajnos már odaáig "fejlődtem", hogy szinte ránézésből beskatulyázom a csajokat, és általában nem is alaptalanul...
2010. dec. 16. 17:17
 8/14 anonim ***** válasza:
De akkor egy olyan csajt kéne keresned, akit nem tudsz beskatulyázni. Szerintem nem kéne elvesztened a hitedet azért, mert ma a 95 %-a ilyen. Ott van még a maradék 5 %, aki normális.
2010. dec. 16. 17:26
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem késtél el még semmivel.
2010. dec. 16. 17:28
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem bírom, amikor a pasik általánosítanak hogy minden csajt csak a pasizás érdekel. NEM. Körülbelül annyi csajt érdekel csak a pasizást, ahány pasit csak a szex. Sőt, még kevesebbet. Te is épp egy kivétel vagy nem? Ugyanígy vannak lányok is, akik kivételek. Sokan. Nem 5 százalék. Az, hogy 17 év alatt nem sikerült eggyel sem összeakadnod, az a baj. Pl az osztályodban tényleg MINDEN lány olyan? Persze nem, de amelyik meg nem olyan az nem érdekes, mert lehet kicsit duci, pattanásos, stb... Ne add fel 17 évesen, ismerkedj több lánnyal, de ne legyenek irreális elvárásaid.
2010. dec. 18. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!