Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok, kinövöm majd?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, kinövöm majd?

Figyelt kérdés

Érzésem szerint nagyon visszahúzódó vagyok. Egyszerűen félek a lányokhoz beszélni, mert tudom, hogy túl sok negatívumom van, és ez látszik is szerintem.

Ebből fakadólag sosem volt még barátnőm, és sorra "szalasztom" el a lehetőségeket...

Egyszerűen nem megy! Kicsit azt érzem, mikor szóba állok egy lánynal, hogy nagyon eltérő a gondolkodásunk. Mintha Ők csak egy rózsaszín világot látnánk, és semmit nem fognának fel a környezet ingereiből.

Mit tegyek, hogy ez változzon?

2010. dec. 16. 17:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én úgy érzem, elsősorban a kisugárzás számít férfiaknál és nőknél is. Ha elfogadod magad olyannak, amilyen vagy, akkor vidámabb leszel, és ez is könnyebben fog menni. Van egy szaktársam (lány), aki elég csúnyácska, de mindig csak mosolyog, látszik, hogy nagyon örül mindennek, aminek lehet, szereti az életét és elfogadja magát, és mindig volt pasija, van most is. Én is szívesen járnék vele, ha nem lenne neki épp.

A visszahúzódósságon (van ilyen szó? :D) egyszerűen úgy lehet úrrá lenni, ahogy én tapasztaltam, hogy keresed az alkalmakat, mikor egy hang azt mondja benned, "nem merem megszólítani, úgyse leszek szimpatikus". Na, ilyenkor kell csakazértis megszólítani. Lehetőleg "bárkit", tehát nemcsak a neked nagyon tetsző lányokat, mert így nem érzed, hogy van tét. Ha barátnőt eleinte nem is, de lánybarátokat biztos szerzel, és hidd el, az is egy nagyon jó dolog. Aztán ha már levetkőzted a gátlásaid, lesz barátnőd is, ne félj! Élvezd az életet, legyél vidám, semmi nincs veszve!

Saját tapasztalatból beszélek, én a fent leírt taktikával változtattam magamon sokat 1-2 év alatt.

2010. dec. 18. 10:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy ez nagyrészt tényleg belül dől el. Nézz körül! Tahó, ronda pasik a legjobb nőkkel járkálnak. Miért sikerül nekik? Mert van önbizalmuk. Legyen neked is!
2010. dec. 18. 11:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Nyugi én is visszahúzódó voltam, sokáig nem is mertem csajozni. Aztán mára már hosszabb kapcsolataim is voltak. Van.

Szóval ne siesd el, majd belejössz, csak pozitívan állj a dolgokhoz és minden sikerülni fog a maga idejében.

Beszélgess lányokkal, és ne félj tőlük, mert nem esznek meg.

2010. dec. 18. 11:12
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Valóban, így belegondolva, minden belül dől el...
2010. dec. 18. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!