Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez? Valami baj van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Valami baj van velem vagy kinövöm majd?

Figyelt kérdés
17L vagyok. Szerelmes vagyok egy pasiba, 2 éve. mindennél jobban imádom, de nem lehet semmi köztünk. Na de a baj csak az, hogy bár tiszta szívemből szeretem, nem tudnám elképzelni vele a szexet. És senkivel. Aszexuális lennék vagy csak nem értem még meg rá?:O
2009. aug. 27. 23:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Sanszos hogy a szexhez éretlen vagy még.Megesik.Majd idővel megjön a kedved.
2009. aug. 27. 23:21
 2/8 A kérdező kommentje:
De 17évesen nem gáz ez kicsit?:S
2009. aug. 27. 23:21
 3/8 anonim ***** válasza:
nem gáz. indiszkrét leszek de szoktál önkielégíteni? ha igen akkor biztos nem vagy aszexuális :)
2009. aug. 27. 23:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Az átlag nem ezt mutatja, de mindenki másképp működik. Hidd el, ha a szerelmed karjaiba lennél hamarabb kívánnád, mint hogy levegőt vennél :)
2009. aug. 27. 23:24
 5/8 A kérdező kommentje:

Hát szoktam de azt se sűrűn. Így kb 2havonta egyszer rámjön és akkor.

De abba lehet van valami ha vele lennék akkor akarnék :D de ha csak így rágondolok hogy szexeljek, a hányinger kerülget...:S

2009. aug. 27. 23:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha összejönnél egy fiúval, nem kellene (jó esetben nem is szabadna, mert előbb jobban meg kellene ismerni egymást) rögtön szeretkezni, még ha szerelmesek is vagytok. Csak szépen lassan... s majd egyre többre vágysz és többet engedsz... :)

17 évesen pedig teljesen normális a hozzáállásod, hiszen gondolsz pasira. Attól, hogy egy rakat nagyszájú tizennégy-öt éves már a szexről harsog, nem nagyon hiszem, hogy úgy el kellene kapkodni. (Jó, biztos vannak köztük érettebbek is, de sajnos gyanítom, hogy sokan egyszerűen csak nagyon butusok és ezért vannak így vele.)

Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy 17 évesen nem vagy lemaradva semmiről. S a vágyaid sincsenek lemaradva, ha érted.

Szóval majd megjön a kedved. :)

2009. aug. 27. 23:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen épp ezért bizonytalanodtam el, hogy ma már 13 évesen csoda ha szűz valaki, én meg 17 éves "vén fejjel" rá sem bírok gondolni rosszullét nélkül :D De akkor nem akkora a baj :o)
2009. aug. 27. 23:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem ez furcsa. Mintha az eddigi válaszolók, egyszerűen teljesen figyelmen kívül hagyták volna azt, hogy: "nem tudnám elképzelni vele a szexet"
2009. nov. 15. 03:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!