Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolna rólam a srác,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolna rólam a srác, mit reagálhat rá?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki nagyon tetszik, mondhatni első látásra totál beleszerettem. Egy párszor beszéltünk és facebookon is ismerősöm már. Augusztus óta "rajongok" érte és mostmár jó lenne, ha valami történne, ezért szeretnék neki egy levelet írni facebookon (tudom,személyesen kéne, de legközelebb februárban látom, mert vizsgaidőszak van) szóval levelet írnak, de nem 2mondatot,hogy "szia, nagyon tetszel....stb." hanem hosszabban kifejteném neki az érzéseimet és gondoltaimat vele kapcsolatban.

Csak félek a reakciótól... de most úgy vagyok vele, hogy nincs veszíteni valóm és bátraké a szerencse...

Esetleg van valami ötlete, amit bele lehetne írni a levélbe, bár nagyjából tudom mit írjak...

Köszi!

2011. dec. 26. 20:31
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy írni fog... :) bár abban biztos vagyok, hogy legalább 10percig hezitálni fogok, hogy elküldjem-e
2011. dec. 27. 10:29
 12/24 A kérdező kommentje:
Elküldtem :)
2011. dec. 27. 10:49
 13/24 BlackSword ***** válasza:
Na... Jobb lett??? Már csak a válaszra kell várni...
2011. dec. 27. 11:55
 14/24 A kérdező kommentje:
Talán jobb, csak a válasz miatt görcsölök :S
2011. dec. 27. 12:02
 15/24 BlackSword ***** válasza:

Nyugi... Most legalább kiderül mit érez... Szerintem a biztos rossz is jobb, mint a bizonytalanság... Akkor csak belelovalnád magad egy "karácsonyfa" efektusba, amikor már nem is őt szeretnéd, hanem azt a képet, amit kialakítanál róla... Akkor már ő maga is csalódást okozna...

De amíg nem mond/ír nemet, addig bízzunk az igenben...

2011. dec. 27. 12:49
 16/24 A kérdező kommentje:
Úristen, nem merek belépni face-re :S majd este, megnézem írt e ... de most nagyon félek :( tudom, hogy nincs veszíteni valóm és ha nemet mond vagy erre utal még az is jobb...
2011. dec. 27. 13:06
 17/24 BlackSword ***** válasza:

Ne félj!!! Nyugi... Lépj be FB-ra, nézd meg a leveleidet... Ne hagyd, hogy a félelem a markába tartson...

Ha meg nemet mond, az legyen az ő baja...

2011. dec. 27. 13:38
 18/24 A kérdező kommentje:
OLyan rossz ez a várakozás :S
2011. dec. 27. 15:00
 19/24 BlackSword ***** válasza:
A várakozás már csak ilyen... De nyugi... Szerintem fog válaszolni...
2011. dec. 27. 15:29
 20/24 A kérdező kommentje:
Válaszolt... és visszautasított :'(
2011. dec. 28. 07:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!