Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karácsonykor egyedül?
Hamar eltelik az ünnep, jó neked, hogy csak ennyi a gondod:)
Sokaknak nehezebb.
Daw: Mindenki a családjával van, és ez így van rendjén. Szerintem. :)
#22: Mindenkinek a saját problémájával a legnehezebb megküzdeni. Én megértem mások baját is, de attól, hogy nekik rosszabb, nekem még nem lesz jobb.
Ez lehet nem fog tetszeni:
Nekem a karácson is ugyanolyan nap, mint a többi. Nem csak karácsonykor kell szeretni a szeretteinket. Akit meg nem szeretek, annak tök mindegy karácsony van-e vagy nem. Attól, hogy karácsony van a véleményem nem fog változni róla, akkor meg hogy szeressem? Az meg még rosszabb lehet, amit te is írtál, mikor jópofizni kell.
Ez lehet nem fog tetszeni:
Nekem a karácson is ugyanolyan nap, mint a többi. Nem csak karácsonykor kell szeretni a szeretteinket. Akit meg nem szeretek, annak tök mindegy karácsony van-e vagy nem. Attól, hogy karácsony van a véleményem nem fog változni róla, akkor meg hogy szeressem? Az meg még rosszabb lehet, amit te is írtál, mikor jópofizni kell.
Fene ismerős az egész történeted kérdező. O.o
Az én családom is úgy fura ahogy van. Kiráz a hiteg az együttlétektől... Meg úgy mindentől ami karácsony.
Bizony kicsit hervasztó, mikor átmegyek barátomékhoz és látom milyen szépen ünnepelnek. Sütögetnek, készülődgetnek, együtt a család stb...
Egyedüllét nálam is oké általában, de ez a karácsonyi sürgés forgás stb, kicsit olyan mintha teljesen tök egyedül lennék :D
Tipp: hívj el barátnőket kicsit csavarogni városban, esetleg szedj le karácsonyi zenéket, azokon lehet kicsit merengeni :D Filmezz, esetleg szedj le sorozatokat... Akár süthetsz is :D Én pl mézeskalács függő vagyok :D:SA:D Kár, hogy sütni nem tudok...
21F
Én is egyedül vagyok. Jobb hiján netezek.. de a hiányèrzet erősen jelen van. Hogy nincs kinek az örömét lessem, hogy nincs kivel törődjek.. ilyen apróságok hiányoznak legjobban.
29F, Bp.
"Family dinner or a funeral... I'd rather go to a funeral, at least there's one less idiot then."
Nézd meg a 101 Reykjavík című filmet. Karácsonyi film, de nem az a fajta, amit ilyenkor mutogatnak a TV-ben. Azután sokkal pozitívabban látod majd a világot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!