Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedül leszek karácsonykor....

Egyedül leszek karácsonykor. Van valami ötletetek, hogy ne a szomorkodásról szóljon az ünnep?

Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 19:21
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
91%
ha megteheted,menj el egy szép helyre abban a pár napban. nem kell luxusszálló,lehet pl egy szép hangulatos kis faluban egy kis ház-persze nem tudom h hol laksz. szóval környezetváltozás! :)
2010. nov. 25. 19:26
 2/28 anonim ***** válasza:
87%

Miért leszel egyedül? Nagyon sajnállak,én a volt párommal leszek,aki 3 napja dobott,de még egy házban lakunk egy ideig. Szóval magányos leszek,de mégsem egyedül,ez is rossz. :(

25/N

3/28 anonim ***** válasza:
49%
19:23 vagyok. Fiú vagy,vagy lány?
 4/28 anonim ***** válasza:
92%
Miért leszel egyedül? Én úgy ünnepelnék, hogy abszolute a jó oldalát nézzem annak, hogy egyedül vagyok! Tipikus kényeztetést csinálnék és élvezném, hogy pihenhetek, magam lehetek meghitt körülmények között! :)
 5/28 anonim ***** válasza:
92%
fozz es suss valami finomat,nezd meg a kedvenc filmjeidet( valami vigjatekot)
2010. nov. 25. 19:28
 6/28 anonim ***** válasza:
86%
A karácsony a szeretet ünnepe. Szerintem én keresnék egy olyan helyet, ahol szüksége van rám valakinek, például idősek otthonában beszélgetnék azzal, akit nem látogatnak meg a gyerekei, vagy hajléktalanszállón segédkeznék vagy ilyesmi. Tudom, hogy abszurd módon hangzik, de ha belegondolsz, hány ember karácsonyát szépíted meg ilyen módon, és meglátod a hálát és boldogságot az arcukon, te is boldog leszel és át fogod érezni a karácsony szellemét.
2010. nov. 25. 19:30
 7/28 anonim ***** válasza:
73%

Egyetértek az elõzõ hozzàszólóval!

Ha nagyon szomorit téged,hogy egyedül vagy,akkor tényleg keressél olyan helyen tàrsasàgot,ahol màsok is azt érzik,hogy egyedül vannak.

2010. nov. 25. 19:35
 8/28 anonim ***** válasza:
88%
nézz valami jó filmet süss valami finomat :"D vigjátékot nézz oat ami feldob :D
2010. nov. 25. 19:36
 9/28 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem is kényeztesd magad. Vegyél karácsonyi illatú gyertyákat, habfürdőt, sok finomságot, szerezz be filmeket és könyveket, zenéket. Edd a kedvenc éteeid és csiccsents be egy kicsit egy jó üveg bortól vagy tojáslikőrtől valami vígjátékkal. Akkor aztán mindenen nevetni fogsz. :D Csinálj szép meghitt dekorációt. Esetleg itt az ideje hogy meglepd magad egy háziállattal.
2010. nov. 25. 19:46
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Évek egyedül töltök minden karácsonyt. Ez a legnehezebb, se egy hívás, se egy email, semmi. Szól a tévé, leülök a géphez és szörfölgetek a neten. Sok a Youtoube-ne a karácsonyi dal, elvagyok, sütök finom sütit, megeszem és kész. De fiatalon ez a magány sokkal nehezebb lenne.
2010. nov. 25. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!