Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedül leszek karácsonykor....

Egyedül leszek karácsonykor. Van valami ötletetek, hogy ne a szomorkodásról szóljon az ünnep?

Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 19:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
40%

Mit nem adnék érte, ha legalább karácsonykor egyedül lehetnék! 100 gyertyát gyújtanék a lakásban, illatos fürdő, ahonnan nem kell kipattanni, mert más is akar fürödni...

Szépen terített asztal, ahol a terítőt nem csöpögteti le senki, ahol a tányérokon nem olyan sok kaja van, hogy lelóg a hús, hanem elegáns kis adag lazac pici rizstoronnyal...

Helyette nagy lábasban és nagy fazékban főzés egész nap.

Kérdező, az irigység tombol bennem, fizetnék, ha veled cserélhetnék.

2010. nov. 25. 19:47
 12/28 anonim ***** válasza:
19:47! Abszolút átérzem! :D :D :D :D :D És annnyira igazat adnék neked!!! De nem cserélném el a karácsonyt és ezt az egész hajcihőt semmi pénzért! :)
2010. nov. 25. 19:50
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

uccsó! menj át a kérdezőhöz :D ő meg menjen át hozzátok :D

komolyabban: csinálj valami olyat, amit eddig nem. pl. vegyél valami különleges kaját vagy bort, ajándékozd meg magad ezzel.

nézz jó filmeket (vígjáték, romantikus)

díszítsd fel a lakást.

vagy tényleg vegyél valami kisállatot, mondjuk egy kis tengericocit, vagy patkányt, velük jól el lehet szórakozni, és nem lennék magányos :D

nem tudom mi lenne, ha én egyedül lennék, bár mi sem leszünk sokan, csak ketten anyummal. párom anyukájánál, anyum párja meg a lányával és a fiával.

nem is vágyom nagy banzájra, nekem a karácsony nem arról szól, h ételmérgezésig zabálom magam, és egy halom ember nyüzsög körülöttem.

vagy olvass valami jó könyvet, értékeld át az életedet, nézd meg, h mit csinálhatnál jobban, hogy jövőre már kettesben töltsd valakivel a karácsonyt.

hány éves vagy?

2010. nov. 25. 19:54
 14/28 anonim ***** válasza:

Hozz létra egy klubot azoknak, akik egyerdül töltik a karácsonyt, és töltsétek együtt :D

Najó... Szerintem is menj egy olyan helyre, ahol mások is egyedül vannak, vegyél egy kutyust, esetleg menj el az éjféli misére... Nézd végig az összes kedvenc filmedet :D

2010. nov. 25. 19:59
 15/28 A kérdező kommentje:

Sziasztok, nő vagyok, 35 éves. Az a helyzet, hogy főfoglalkozásban is karitatív munkát végzek, tehát az idősek otthonát, meg az ilyesmit kihagynám, ezt csinálom egész évben:)

Jó ötleteket adtatok, még jöhetnek:)

2010. nov. 25. 20:07
 16/28 anonim ***** válasza:

Én 36/N, és én is egyedül leszek, tulajdonképp. Jó, én megyek Anyához, rokonokhoz Szenteste, de az inkább délután. A másik 2 napot próbálom úgy felfogni, megélni, mint egy sima 7végét. Lehet, hogy a másik magányos barátnőmmel összeülünk, de felkészülök rá, hogy ismét egyedül leszek: azért is díszítek egy pici fát, mint minden évben, itt a Keresztapa összes része (amit már az előző 3, magányos Karácsony alatt sem sikerült megnéznem, mert annyi jó film volt a tévében).

És most is abban a hitben leszek, hogy a következő ünnepet már a saját családommal (párom, esetleg leendő gyermekünk:)) fogom tölteni.

Ne szomorkodj!!

2010. nov. 25. 20:18
 17/28 anonim ***** válasza:

Én is egyedűl töltöm a karácsonyt.Mivel,hogy az otthonomtól 300km-re lakok egyedül és itt egyetlen embert se ismerek :(

31/F.

2010. nov. 25. 20:23
 18/28 anonim ***** válasza:
Utolsó!300km nem akkora nagy távolság.Én azért a helyedben hazamennék.Szerintem nagyon rossz lehet karácsonykor egyedül lenni.
2010. nov. 25. 20:30
 19/28 anonim ***** válasza:
19:26-os vagyok. VAN EGY JÓ ÖTLETEM! Mi lenne,ha a 19:46-os,Te kedves kérdező,és én összejönnénk egy estére,folytatnánk egy kis általános csevejt,és lehet,hogy még együtt is karácsonyozhatnánk!!!! Na mit szóltok? :)
2010. nov. 25. 20:40
 20/28 A kérdező kommentje:
Én pesti vagyok, ti hol laktok?
2010. nov. 25. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!