Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik idén egyedül töltik az ünnepeket, annak mi az oka?
1) Nem vagyok gazdag.
2) Nem vagyok társasági ember.
3) Nem nézek ki jól.
Egyéb?
Nincs családom, nincsenek barátaim. Én ilyen magányos lovas vagyok.
Egyébként sem szeretem ezt a mai elqrvult karácsonyt, ami már csak az ajándékokról meg bevásárlásról szól és nem pedig a szeretetről, megbocsátásról.
El fogok menni sétálni valahova, leülök egy fa alá vagy nem tudom, de nem fogok itthon szomorkodni.
Egyedül élek, ennyi az oka.
A séta nem is rossz ötlet.
köszi az eddigi válaszokat:)
utolsó előtti: még változhat a helyzet, biztos fogsz találni valakit aki szeret:) Lehet hogy a séta alatt;)
utolsó: biztos nem lehet olyan rossz a helyzet, csak még nem találtad meg a megfelelő embert:)
Hogy miért nincs barátom? Mert nem találtam meg azt a fiút, akit keresek. Egyre inkább úgy érzem, hogy az én korosztályomban olyan fiút találni, akire vágyom elég nehéz.
Jelenleg nem vagyok depis emiatt, sőt. Örülök, hogy így van, így legalább 100%-osan a családomra, rokonokra koncentrálhatok Karácsonykor. Alig várom, hogy ismét együtt legyen a család Szenteste, hogy békésen együtt ünnepeljünk, hogy 25.-én jöjjenek a rokonok. Ráadásul így, hogy nincs barátom több időm van arra, hogy itthon segítsek bármiben. Na jó nem bármiben, ma szedték le a sínt a törött ujjamról és vigyáznom kell még. De akkor is.
Szóval most egyáltalán nem zavar, hogy nincs barátom, inkább a családi Karácsonyra koncentrálok.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!