Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most tényleg én lennék az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg én lennék az abnormálisan vékony?

Figyelt kérdés
180 centi magas vagyok, és 47 kg. Megdolgoztam ezért az alakért, mégis mindenki fikáz. Elég furcsa, hogy a kis 170 centi körüli alacsony ismerőseim ugyanennyik kilóra, és van képük engem fikázni... Irigység lenne, hogy magas vékony vagyok, vagy tényleg nekik van igazuk?
2011. dec. 24. 14:01
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:

Úgy értettem, hogy 16 éves korom körül állt be rendszeresre, és azóta olyan. Ha nem napra pontosan jön, akkor is késik, sosem jön hamarabb, mint a 27.nap. Ezért írtam, hogy a legrosszabb eset az volt, hogy késett egy hetet, de ez sem túl gyakori.

Igen, csak simán lefogytam. Nem is csak szimpla fogyókúra volt, hanem teljes életmódváltás.

Amúgy elegem van, hogy amikor 60-65 kiló voltam, akkor folyton azt kaptam, hogy szar az alakom (tényleg szar volt, nem mondom, hogy kövér, csak szimplán szar), most pedig mindenki gebéz... Nem értik meg, hogy vagy vagyok sovány, vagy pedig vagyok amőba alakú.

2011. dec. 25. 21:00
 42/43 Macs1209 ***** válasza:
Ez vehető "normális" rendszersségnek. Erről az életmódváltásról irhatnál még, le kellene fogynom pár kilót :)
2011. dec. 25. 21:05
 43/43 anonim válasza:
#23 bocsi nem néztem a kérdést... :D Pont ez az, hogy én se tudok hízni. Pedig ha rám néz valaki rögtön azt mondja, hogy egyek már többet. Aztán hiába eszek, nem látszik meg :D Mondjuk a karácsony megtette a hatását, rokonoknál voltunk, muszáj volt ennem, hogy ne sértsem meg őket. Hozzátenném elég sokat kellett magamba nyomni, viszont ezalatt a pár nap alatt 55-ről felmentem 56,4-re, igaz nem sok, de én már ennek is örülök, csak most ne fogyjak vissza...:D
2011. dec. 30. 01:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!