Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most tényleg én lennék az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg én lennék az abnormálisan vékony?

Figyelt kérdés
180 centi magas vagyok, és 47 kg. Megdolgoztam ezért az alakért, mégis mindenki fikáz. Elég furcsa, hogy a kis 170 centi körüli alacsony ismerőseim ugyanennyik kilóra, és van képük engem fikázni... Irigység lenne, hogy magas vékony vagyok, vagy tényleg nekik van igazuk?
2011. dec. 24. 14:01
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
Igen, korosan sovány vagy. Hogy érted, hogy megdolgoztál az alakodért?
2011. dec. 24. 16:36
 22/43 anonim válasza:

Nos.. Véleményem szerint nem ártana visszaszedned magadra pár kilót... én 175 cm vagyok 55 kg-mal, és mégis baromira zavar, hogy úgy nézek ki, mint egy ropi... Csak sajnos nem tudok ellene tenni, akár mennyit ehetek egy kiló se fog rám jönni... Be kell hogy valljam nagyon zavaró dolog. :/

Viszont ha te így érzed jól magad, akkor ne adj mások véleményére

2011. dec. 24. 17:24
 23/43 Macs1209 ***** válasza:
#22: Hogy csinálod? Én akármennyit ehetek, nem mozdulok el az aktuális súlyomról, pedig szeretnék :D
2011. dec. 24. 17:44
 24/43 anonim ***** válasza:
65%
A harmadik linket kivéve, a 14:11-es válaszoló által linkelt nők nagyon jól néznek ki! Nagyon szexik.
2011. dec. 24. 18:43
 25/43 mus musculus ***** válasza:
14,5 a BMI-d, szóval igen, ez már rohadtul a kórosan sovány kategória. Elméletileg alkattól függően 65 és 81 kg közötti testtömeg (ami egyébként 20-25-ös BMI-t jelent) lenne a normális, de a te esetedben már az is tökéletes lenne, ha a 60-at elérnéd. Sok sikert, már ha nem kamu a kérdés!
2011. dec. 24. 18:53
 26/43 anonim ***** válasza:
68%
SENKINEK SEM TŰNT FEL H KAMU KÉRDÉS?
2011. dec. 24. 19:56
 27/43 anonim ***** válasza:
lány vagy?
2011. dec. 24. 22:57
 28/43 A kérdező kommentje:

Igen, lány vagyok. A kérdés pedig nem kamu. Azt, hogy megdolgoztam érte, úgy értem, hogy sokat edzettem, és nem ettem sokat, csak napi egyszer ettem főttet (régebben 2x is ettem), és figyeltem, hogy kevesebb szénhidrátot vigyek be.

Szerintem ez a "van mit fogni" duma nagyon ósdi. Sokkal egészségesebb, ha valaki sovány. A zsiráfra meg annyit mondok, hogy ma már kissé más számít alacsonynak, az 180 a normál magasság, az 170 az alacsony, az 160 pedig a törpe. Az alacsony termet a múlté, a genetikai fejlődés k*rvára nem arra tart.

2011. dec. 25. 00:03
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

"Sokkal egészségesebb, ha valaki sovány."

Soványnak lenni sem egészséges. A normális testalkat az egészséges. Nem a kövér és nem is a sovány.

Az én kérdésemre nem válaszoltál: van ilyen tömeggel rendszeres havi vérzésed? Komolyan érdekel.

2011. dec. 25. 00:05
 30/43 Macs1209 ***** válasza:
100%
Akkor ezek szerint nem szeretnél gyereket. Mert ezzel az alkattal, ami most van, illetve a terhesség vonzatai miatt akár bele is halhatsz...
2011. dec. 25. 00:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!