Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most tényleg én lennék az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg én lennék az abnormálisan vékony?

Figyelt kérdés
180 centi magas vagyok, és 47 kg. Megdolgoztam ezért az alakért, mégis mindenki fikáz. Elég furcsa, hogy a kis 170 centi körüli alacsony ismerőseim ugyanennyik kilóra, és van képük engem fikázni... Irigység lenne, hogy magas vékony vagyok, vagy tényleg nekik van igazuk?
2011. dec. 24. 14:01
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
51%

"180 a normál magasság, az 170 az alacsony, az 160 pedig a törpe"

Nézz szét az utcán hány veled egy magas lány van...magassarkú nem ér:D

Szóval azért ez így nem reális.

Amúgy én mondtam hogy 60kilósan sokkal jobb nő lehetnél.na már most én nálam csak a vékony lányok jöhetnek szóba,kisebb túlsúly is kizáró ok lehet.De te már extrém vékony vagy és ezt mondta rajtam kívül kb mindenki.Kikérted az emberek véleményét hát megkaptad mint építő jellegű kritika, tanácsos lenne megfogadni.

Szerintem körülbelül így kellene kinézni egy nőnek kilóban:

[link]

[link]

[link]

Sokkal kívánatosabbak mint az ilyenek:(ilyen lehetsz kb te)

[link]

2011. dec. 25. 00:56
 32/43 A kérdező kommentje:

Van vérzésem, többé-kevésbé rendszeres.

Utolsó, nem úgy nézek ki, mint akiket linkeltél, nem áll rajtam ilyen szottyadtan a bőr, nem lóg ki minden csontom.

Inkább kb így nézek ki alakra:

[link]

Igaziból utálom az alakom. A karjaimra, az alhasamra és a combomra hízok, mellem alig van. A csípőm széles, mindig 20 perc szünet volt a lábaim között. 65 kilósan úgy néztem ki, hogy húsos karok, kiálló has, lapos mell, és egymástól távol eső vastag combok. Meg hiába mozogtam, nem látszott semmi izmom, mindenhol vékony zsírréteg volt rajtam,a melltartó belesüppedt a hátamba. Szóval fura felépítésem van, lehet, hogy másnak jól áll ha több kilóra, de nekem csak így látszanak feszesnek a testrészeim, meg így legalább nem aránytalan, hogy kicsi a mellem.

2011. dec. 25. 01:43
 33/43 anonim ***** válasza:
hány éves vagy, mert az sem mindegy :D
2011. dec. 25. 09:01
 34/43 anonim ***** válasza:
kérdező! leszel a csajom?
2011. dec. 25. 13:52
 35/43 mus musculus ***** válasza:

Már ne is haragudj, de akkora emeletes baromság minden szavad, hogy menten összeszarom magamat tőlük. 160 törpe kategória, mi? Hát akkor ezek szerint én törpe vagyok, a női ismerőseim kétharmad részével egyetemben (a maradék simán csak alacsony), és akkor még meg sem említettem azt a két 150 cm körüli személyt, akik valószínűleg az "abnormálisan gnóm" kategóriába esnének nálad. Szerintem olvass utána a dolgoknak, mielőtt hülyeségeket beszélsz. Az átlagos magasság (csak mert olyan, hogy "normális" nem létezik, leszámítva a drasztikus végleteket) 165-170 cm, ha tágítani akarjuk a határt, 160-175. Te már mindenképpen magasnak számítasz, törődj bele.

A vérzésed rendszertelensége pedig azt jelzi, mégsem vagy te olyan egészséges. Valószínűleg még 1-2 kiló mínusz pont elég lenne a megszűnéséhez. Ha nekünk nem hiszel, konzultálj egy orvossal, ő sem fog mást mondani.

2011. dec. 25. 19:22
 36/43 A kérdező kommentje:

Utolsó... Először is nézd már meg, hogy a fiatalabb generációk mennyivel magasabbra nőnek, és akkor majd rájössz, hogy mivel genetikailag előnytelen már az alacsony termet, azért a szelekcióval az alacsonyak ki fognak gyomlálódni.

A másik meg... Mit jössz a menzeszemmel? Azt írtam, h többé kevésbé rendszeres, ami azt takarja, hogy rendszeres, de néha becsúszik pár nap késés. Ha tudni akarod, 1 hétnél tovább sosem késett 16 éves korom óta (12 évesen kezdtem menstruálni). Még a fogyókúrám alatt sem változott sem a rendszeressége, sem pedig a menyisége. És sajnos nem úgy tűnik, mintha el akarna maradni (jó, tudom nem lenne jó, de akkor is utálom).

Amúgy kérdezték a korom:

21 éves vagyok.

2011. dec. 25. 20:00
 37/43 mus musculus ***** válasza:
20 alatt vagyok, vagyis elég fiatal. Nem hinném, hogy a 13 évesek génállománya ekkora mértékben eltérne az enyémtől, de ha ez megnyugtatja a lelked, a saját szememmel láttam bebizonyosodni a feltételezésemet. És igen, tény, hogy egyre magasabbak leszünk, de ez a változás egy sokkal lassabb folyamat eredménye, mint azt te gondolod. A második bekezdés miatt meg nehogy már háborogj, mikor te nem fogalmaztál elég érthetően. 60 kilósan is ennyire volt "rendszeres"?
2011. dec. 25. 20:11
 38/43 A kérdező kommentje:

Mondtam, hogy 16 éves korom óta egyforma. Az elmúlt évben fogytam le, és sem a fogyózás közben, sem utána nem változott a menzeszem, pedig tudtam, hogy benne lehet a pakliban, hogy a fogyózás bezavar.

Amúgy nem, soha nem hánytattam magam, és nem is éheztem, mint ahogy megvádoltatok.

2011. dec. 25. 20:20
 39/43 mus musculus ***** válasza:
Azt írtad, azóta a legnagyobb késés 1 hét volt, egy szóval sem említetted, hogy általánosságban milyen rendszeresség jellemezte. Mindegy, te egyelőre nem érted el a nagyon veszélyes pontot, örülj neki. És ne beszélj többesszámban, én ugyan nem vádoltalak.
2011. dec. 25. 20:36
 40/43 Macs1209 ***** válasza:

Személy szerint én csak kérdeztem, kérdés <> vádolás!

Erre igazából élőben lehetne véleményt mondani, nem általánosítani. Tehát a fogyókúrán és mozgáson kívül semmit se tettél, és lefogytál ?

2011. dec. 25. 20:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!