Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg én lennék az abnormálisan vékony?
Figyelt kérdés
180 centi magas vagyok, és 47 kg. Megdolgoztam ezért az alakért, mégis mindenki fikáz. Elég furcsa, hogy a kis 170 centi körüli alacsony ismerőseim ugyanennyik kilóra, és van képük engem fikázni... Irigység lenne, hogy magas vékony vagyok, vagy tényleg nekik van igazuk?2011. dec. 24. 14:01
11/43 anonim válasza:
én nem mondom hogy nagyon nagyon vékony ugyanis nem tudom hogy nézel ki.. Lehet meg sem látszik rajtad és tök jól nézel ki..szóval szerintem egyértelműen nem lehet megállapítani
12/43 anonim válasza:
nem, csak számomra ronda vagy, én azt szeretem, ha van mit fogni 20
13/43 anonim válasza:
én nem szeretem a kövér nőket,inkáb az átlag körül, és az alatti vékonyakat.kár hogy 180 centi magas vagy, 10 centivel alacsonyabb vagyok nálad,lehet tetszenél,de az sok külömbség.kicsit lehet túlzásba vitted a fogyást.de nem biztos, látni kéne hozzá.
15/43 anonim válasza:
Nekem bejönnek a tényleg vékony csajok, de ez már lehet túlzás, kép nincs? (akár csak hasonló alkatról)
16/43 anonim válasza:
én is a kb 170-173cm-hez vagyok 53-54 kg, és gebéznek, közben nem vagyok az, pont jó az alakom.
17/43 anonim válasza:
kóros soványság.. ez nem normalis.. ne legyél már anorexiás!!!
18/43 anonim válasza:
Szerintem még így is van mit leadni...
Főleg most az ünnepek alatt vigyázz.
Csak semmi mákos bejgli!
19/43 anonim válasza:
Tényleg nagyon vékony lehetsz, 60kilóval szerintem sokkal jobb nő lennél és még úgy se számítanál molettnek még csak egy cseppet sem.
20/43 Macs1209 válasza:
Komolyra fordítva: Nem fikázni kell, hanem sajnálni, mert ez már betegség.
Mit jelent, hogy megdolgoztál érte? Anorexia/bulémia? Akkor viszont gyorsan elmeorvosi segítségre van szükséged, vagy legalább olyas valakire, aki jó irányba befolyásol...
És ezt most mindenféle bántás és trollkodás nélkül írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!