Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért csak a fiúk külseje számít?
Figyelt kérdés
Ma is bebizonyosodott ez, leszólt egy lány ismerősöm, pedig a legjobbat hoztam ki magamból, mást nem tehetek egyszerűen, az arcformán csak plasztikai műtét segít.
Vagy öljem meg magam?Mert így nem lesz barátnőm soha ha mindig a nálam jobban kinézőkre buknak, fölösleges is bármit csinálnom, minek tanuljak dolgozzak?Ha egyedül halok meg magányosan...Annak könnyű aki úgy született, hogy már szép és jó génjei vannak.
Akkor ez van, én nem fogok futni egy nő után sem, meg nem akarok megalázkodni, hogy elutasítanak, és akkor az van, hogy ő elég jó én meg nem vagyok elég jó, nekem nem fogja senki lerombolni az önbecsülésem.
2011. dec. 23. 23:46
52/76 mus musculus válasza:
Egy kérdés. Ha ennyire szar minden nő, miért akartok felszedni egyet közülük? Hiszen szexre ott vannak a fizetős nénik, másra meg úgysem vagyunk jók, nem?
2011. dec. 23. 23:49
53/76 mus musculus válasza:
Miért is írtam hülyeséget? Ezt kifejthetnéd bővebben. Szerintem inkább a "nem választhatunk" duma a hülyeség, elvégre egyesegyedül te határozod meg, hogy kihez mész oda.
2011. dec. 23. 23:51
54/76 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy sz*r?Senki!
Szerintetek sz*rok a férfiak, egy nő sem érdeklődött még felém, pedig nem vagyok ronda.Egyszerűen fura, hogy élsz, teszed a dolgod, tanulsz, dolgozol, vannak barátaid, és soha senki észre sem vesz, nem akar tőled semmit, te könnyen beszélsz mert ott a kis párocskád, nem érzed milyen az amikor egész életedben rád sem bagózott senki a másik nemből, pedig nem vagy ronda sem, a nálad rondábbak elkelnek simán te meg nem, nem érezheted ezt!
2011. dec. 23. 23:51
55/76 anonim válasza:
Nekem még igazán barátaim sincsenek...
2011. dec. 23. 23:57
56/76 mus musculus válasza:
Ha nem vagy ronda, értelmét vesztette a kérdésed az összes idefosott kommenteddel egyetemben. Mellesleg igencsak merészen dobálózol a szavakkal. Ha ennyire furdal a kíváncsiság, kinyögöm, hogy egyedülálló vagyok. Hogy miért? Mert dagadtabb vagyok az átlagnál, nincs mit ezen szépíteni. Nemhogy nem közelednek hozzám, egyenesen meg is aláznak emiatt napi szinten. Eddig egyetlen hímnemű képezett ezalól kivételt, ő meg nekem nem hiányzott, de nem a külsőségei vagy az anyagi helyzete, hanem a jelleme miatt. Ennyit arról, hogy én nem érezhetem át a helyzetet. Leszögezném, én most már nem is epekedek semmiféle kapcsolat után a mai selejtes társadalmat elnézvén.
2011. dec. 24. 00:00
57/76 A kérdező kommentje:
Mus muculus igen én határozom meg, viszont azt a nők határozzák meg, hogy kit utasítanak el és kit nem, én hiába megyek oda nők százaihoz ha elutasítanak, ők döntik el nem én, azt nem tudhatom ki az aki nem utasítana el, ha tudnám nem lenne gond.
2011. dec. 24. 00:00
58/76 mus musculus válasza:
Ez már életszerűbben hangzik (igazából a szóhasználatba akartam belekötni). Keresgélj a neten, basszus, ott úgysem a külsőddel szembesülnek először, majd a nyilatkozataid alapján eldöntik, van-e szükségük rád.
2011. dec. 24. 00:04
59/76 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ronda, de nem nézek ki elég jól, hogy legyen barátnőm, így értettem a rondát, tehát a lányoknak vagyok ronda, magam szemében, barátaim és családom szemében nem vagyok ronda, senki nem mondta még ezt.
Úgy emlékeztem van barátod, egyszer mintha írtad volna ezt, hogy van barátod.Azért írtam, de hogy lehet, hogy nem közelednek?Egyszerűbb lenne ha a nők elmondanák annak a pasinak aki tetszik nekik, hogy tetszik nekik.
2011. dec. 24. 00:05
60/76 mus musculus válasza:
Hidd el, elmondanám én, ha lenne olyan és nem lenne totál esélytelen a dolog barátnő vagy egyéb körülmény miatt. Összekeversz valakivel, hótziher hogy én nem írtam ilyet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!