Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányoknak miért csak a fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak miért csak a fiúk külseje számít?

Figyelt kérdés

Ma is bebizonyosodott ez, leszólt egy lány ismerősöm, pedig a legjobbat hoztam ki magamból, mást nem tehetek egyszerűen, az arcformán csak plasztikai műtét segít.

Vagy öljem meg magam?Mert így nem lesz barátnőm soha ha mindig a nálam jobban kinézőkre buknak, fölösleges is bármit csinálnom, minek tanuljak dolgozzak?Ha egyedül halok meg magányosan...Annak könnyű aki úgy született, hogy már szép és jó génjei vannak.

2011. dec. 23. 19:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 mus musculus ***** válasza:
Érdekes, anyám férje (aki nem az apám) is csúnya (objektívan ítélve).
2011. dec. 23. 21:20
 22/76 mus musculus ***** válasza:
Amúgy hülyeséget mondtál. Mivel mindkettő fontos, az egyik (bármelyik) hiánya kizáró ok lehet. Ez megmagyarázza az általad felvázolt jelenséget.
2011. dec. 23. 21:24
 23/76 anonim ***** válasza:
0%
Anyukádnak biztos tetszik. Amúgy a bunkók is meg tudják szerezni a kiszemelt nőt, ha jól néznek ki v gazdagok, szal nem igaz, h a belső is számít. Legfeljebb akkor, ha külső alapján nem tudtok dönteni, de akkor meg a bunkóság előny, és a kedvesség hátrány.
2011. dec. 23. 21:26
 24/76 Darkavid ***** válasza:
Ez igaz!Nekem már régóta tetszik egy lány(osztálytárs), és mindennap olyan kedves voltam vele ahogy senkivel,mindig is különbül bántam vele, és mi lett a vége?Csak kihasznált.Az új kiskedvence meg egy bunkó,köcsög(bocs a szóhasználatért),de minden meg van oldva azzal, hogy magas!Ennyit arról,hogy a nőknek a belső is számít(tisztelet a kivételnek).
2011. dec. 23. 21:32
 25/76 mus musculus ***** válasza:

"Amúgy a bunkók is meg tudják szerezni a kiszemelt nőt, ha jól néznek ki v gazdagok, szal nem igaz, h a belső is számít."

Ez azért van, mert a hülyébb csajok abban reménykednek, nekik sikerülhet az efféle srácok megváltoztatása. Csak nézz körül itt, GYK-n, rengeteg ilyen esetről olvashatsz a női fél szemszögéből.

Egyébként ez alapján hogy lehetséges, hogy visszautasítottam egy jól kinéző (legalábbis az én ízlésem szerint), pénzes ismerősömet, aki rám startolt nemrégiben?

2011. dec. 23. 21:35
 26/76 anonim ***** válasza:
20%
Van még egy esélyed, menj el gyúrni szteriodokkal, öltözködj vagányan. Ja és a legfontosabb, légy gazdag. Gazgag csúnya kövér pasi, mindig lenyomja a szépfiúkat ezt tapasztalom.
2011. dec. 23. 21:46
 27/76 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért lettem leszavazva... Én írtam, hogy a fiúknak is csak a külső számít és ez k*rvára így van. Én nem vagyok szép és velem nemhogy járni, még csak haverkodni sem akarnak a pasik...
2011. dec. 23. 22:17
 28/76 A kérdező kommentje:

22:17

hülyeség, tudod én milyen ronda lányoknál kezdeméyneztem?És eluatasítottak mert nem vagyok a legszebb, pedig szép vagyok mert kihoztam magamból majdnem a maximumot, még van mit csiszolnom igaz.

Az ilyet amit te is írsz akkor írják a lányok ha csak olyanok kezdeméyneznek náluk akik nem tetszenek nekik, azt ember számba sem veszik.

Csak a külsőm számít, mert meg sem akartak ismerni, már elutasítottak mihelyst kiderült, hogy esetleg tetszenek nekem.Nagy hüyleség amit mus muculus is írt, a nőknek hatalmuk van a férfiak felett és felsőbbrendűek, ők választhatnak a férfiak közül, a férfiak meg nem közülük, egy férfi dolga a mai világban az, hogy szép legyen és magához vonzza a nőket mert úgy is a nők választanak.

2011. dec. 23. 22:22
 29/76 A kérdező kommentje:
És ha valaki nem úgy született, hogy magas géneket örökölt, vagy nem lesz markáns férfias arca az megszívta.
2011. dec. 23. 22:22
 30/76 anonim ***** válasza:
Nálam még soha nem kezdeményezett senki és még soha nem kaptam egyetlenegy bókot sem...
2011. dec. 23. 22:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!