Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért csak a fiúk külseje számít?
Ma is bebizonyosodott ez, leszólt egy lány ismerősöm, pedig a legjobbat hoztam ki magamból, mást nem tehetek egyszerűen, az arcformán csak plasztikai műtét segít.
Vagy öljem meg magam?Mert így nem lesz barátnőm soha ha mindig a nálam jobban kinézőkre buknak, fölösleges is bármit csinálnom, minek tanuljak dolgozzak?Ha egyedül halok meg magányosan...Annak könnyű aki úgy született, hogy már szép és jó génjei vannak.
"Amúgy a bunkók is meg tudják szerezni a kiszemelt nőt, ha jól néznek ki v gazdagok, szal nem igaz, h a belső is számít."
Ez azért van, mert a hülyébb csajok abban reménykednek, nekik sikerülhet az efféle srácok megváltoztatása. Csak nézz körül itt, GYK-n, rengeteg ilyen esetről olvashatsz a női fél szemszögéből.
Egyébként ez alapján hogy lehetséges, hogy visszautasítottam egy jól kinéző (legalábbis az én ízlésem szerint), pénzes ismerősömet, aki rám startolt nemrégiben?
22:17
hülyeség, tudod én milyen ronda lányoknál kezdeméyneztem?És eluatasítottak mert nem vagyok a legszebb, pedig szép vagyok mert kihoztam magamból majdnem a maximumot, még van mit csiszolnom igaz.
Az ilyet amit te is írsz akkor írják a lányok ha csak olyanok kezdeméyneznek náluk akik nem tetszenek nekik, azt ember számba sem veszik.
Csak a külsőm számít, mert meg sem akartak ismerni, már elutasítottak mihelyst kiderült, hogy esetleg tetszenek nekem.Nagy hüyleség amit mus muculus is írt, a nőknek hatalmuk van a férfiak felett és felsőbbrendűek, ők választhatnak a férfiak közül, a férfiak meg nem közülük, egy férfi dolga a mai világban az, hogy szép legyen és magához vonzza a nőket mert úgy is a nők választanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!