Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányoknak miért csak a fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak miért csak a fiúk külseje számít?

Figyelt kérdés

Ma is bebizonyosodott ez, leszólt egy lány ismerősöm, pedig a legjobbat hoztam ki magamból, mást nem tehetek egyszerűen, az arcformán csak plasztikai műtét segít.

Vagy öljem meg magam?Mert így nem lesz barátnőm soha ha mindig a nálam jobban kinézőkre buknak, fölösleges is bármit csinálnom, minek tanuljak dolgozzak?Ha egyedül halok meg magányosan...Annak könnyű aki úgy született, hogy már szép és jó génjei vannak.

2011. dec. 23. 19:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim ***** válasza:
Megoldás plasztikai sebész! 3 millió ft-ból úgy átszabják az arcod, hogy magad nemhiszel majd, milyen jó pasi leszel. Orrműtét, ráncfelvarrás, botox, állkapocsimplantátum, bármi lehetséges. Szánd rá azt a pénzt. De izmot nem tudnak rád pakolni, ahhoz keményen gyúrni kell. Amúgy meg amelyik csaj úgy utasít el, aki nem is engedi, hogy megismertesd vele a belső értékeit, arra továbbra is pofátlanul nyomulni kell. Velem ez 6 szor történt meg és 3 alkalommal hónapokig loholtam utánuk, és a 6 ból 3 lány belém fáradt és adott egy esélyt. Jártam mind a 3 a-l egy ideig. Pofátlanul nyomulni kell tovább, ez sokszor meghozz az aredményt.
2011. dec. 23. 22:34
 32/76 anonim ***** válasza:
És kinek van 3 millió Ft-ja?
2011. dec. 23. 22:36
 33/76 anonim ***** válasza:
Apukámnak. :)
2011. dec. 23. 22:38
 34/76 anonim ***** válasza:
Ez a 3 milió csak egy támpont. Állkapocsplasztika,fél millió, orr plasztika 350 ezer, végleges szőrtelenítés is kb 200 ezer, zsírleszívás, botox ezek is ilyen 300-400 körüliek. Szemhéjplasztika is 350 körüli. Lehet 2 millióból kijössz komám.
2011. dec. 23. 22:39
 35/76 A kérdező kommentje:
22:24 na persze:D szerintem még lány sem vagy.
2011. dec. 23. 22:39
 36/76 anonim ***** válasza:
A zone clube-on láttam ezeket, és hatalmas változásokat eredményeztek ezek a műtétek. Nem csak külsőt illetően, hanem a páciensek önbizalma megnőtt, ami már fél siker plasztika nélkül is.
2011. dec. 23. 22:41
 37/76 anonim ***** válasza:
Igen nem vagyok lány, de én a jótanácsos pasi vagyok. Amúgy mi a baj az arcoddal? Mert ha nem vagy Quasimodo akkor simán lehet csajod. Csak nyomulni kell.,
2011. dec. 23. 22:43
 38/76 anonim ***** válasza:
A külső sokat számít, de az előnytelen kinézetű srácoknak ott vannak az ilyen kinézetű lányok és fordítva, szóval ne marcangold magad, hanem keress külsőben hozzád illő lányt.
2011. dec. 23. 22:44
 39/76 anonim ***** válasza:
Sőt még a csontodból is tudnak faragni,de amég nem láttam az arcodat, addig ez csak fake. Amúgy a lányok már nem írnak ide, ők nem sajnálnak senkit. Mikor nekem is meghalt az édesapám, akkor hiába kartam vigasztalásként egy két láányal összejönni, xartak mind rám. Szívtelen lények mind, már leírtak téged, hogy csúnya vagy. Mi pasik legalább tartsunk össze,
2011. dec. 23. 22:47
 40/76 anonim ***** válasza:
Mért kéne egy lánynak veled szánalomból, sajnálatból összejönni, ezt nem értem?
2011. dec. 23. 22:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!