Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányoknak miért csak a fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak miért csak a fiúk külseje számít?

Figyelt kérdés

Ma is bebizonyosodott ez, leszólt egy lány ismerősöm, pedig a legjobbat hoztam ki magamból, mást nem tehetek egyszerűen, az arcformán csak plasztikai műtét segít.

Vagy öljem meg magam?Mert így nem lesz barátnőm soha ha mindig a nálam jobban kinézőkre buknak, fölösleges is bármit csinálnom, minek tanuljak dolgozzak?Ha egyedül halok meg magányosan...Annak könnyű aki úgy született, hogy már szép és jó génjei vannak.

2011. dec. 23. 19:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 anonim ***** válasza:
0%
mus musculus hány éves vagy?
2011. dec. 23. 20:05
 12/76 mus musculus ***** válasza:
Mit érdekel?
2011. dec. 23. 20:07
 13/76 anonim ***** válasza:
0%
Mert anyám villamos, azért.
2011. dec. 23. 20:11
 14/76 anonim ***** válasza:
0%
mus musculus: igen, jobban ismerlek, legalábbis ilyen téren. Nem nagy kunszt, mivel ti nők a legtöbben egyáltalán nem ismeritek magatokat.
2011. dec. 23. 20:12
 15/76 mus musculus ***** válasza:
És miből gondolod, hogy én pont a többséget képviselem?
2011. dec. 23. 20:14
 16/76 anonim ***** válasza:
0%
Abból, h szted nem a külső számít neked.
2011. dec. 23. 20:16
 17/76 anonim ***** válasza:

Hát ez nem igazán van így:)

Barátomat pl abszolút nem tartják helyesnek a barátnőim, én viszont minden mozdulatától elolvadok. Kerek kis arc, zöld szem és szőke haj...mi kell még?:D

Amúgy megnyugtatlak: egy kiköpött Snooki hasonmás lánynak elég előnytelen külsejű barátja van...szóval fel a fejjel:)

2011. dec. 23. 20:18
 18/76 Mi közöd Tőle ***** válasza:
90%
Kisugárzás kérdése az egész. Ha elfogadod magad olyannak amilyen vagy, de tényleg, a lelked legmélyén is lezajlik ez a folyamat, akkor onnantól kezdve meg fognak változni a nők körülötted. Ezen felűl, ha pl még szűz vagy, akkor nyugodtan nevezz be egy kurv@hoz, és hagyd ott nála a szüzességed. Sok illúzióval leszámolhat egy olyan aktus ám. Fel a fejjel!
2011. dec. 23. 20:24
 19/76 mus musculus ***** válasza:

Aha, szóval aki nő létére azt mondja, nem kizárólag a külső nyom nála valamit a latban, az vagy téved vagy hazudik.:D Nem értem, miért lett manapság ekkora divat külön fajként kezelni a nőket.

Egyébként egy szóval nem mondtam, hogy nem számít. Rohadtul számít, de önmagában nem elegendő, ergo lehetsz te akármilyen kisportolt testű (ami egyébként abszolút nem az esetem, de mivel a nagyátlagot nézve erre buknak a nők, mással nem példálóznék) és markáns arcszerkezetű (szintúgy), b*szhatod az egészet, ha belsőd nem megfelelő. Senkinek sem kell a piros héjú alma, ha belülről rothad.

2011. dec. 23. 20:26
 20/76 anonim ***** válasza:
0%

"Aha, szóval aki nő létére azt mondja, nem kizárólag a külső nyom nála valamit a latban, az vagy téved vagy hazudik."

Pontosan. Ha nem így lenne, a csúnya férfiaknak is lenne párjuk, de nincs.

2011. dec. 23. 21:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!