Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért csak a fiúk külseje számít?
Ma is bebizonyosodott ez, leszólt egy lány ismerősöm, pedig a legjobbat hoztam ki magamból, mást nem tehetek egyszerűen, az arcformán csak plasztikai műtét segít.
Vagy öljem meg magam?Mert így nem lesz barátnőm soha ha mindig a nálam jobban kinézőkre buknak, fölösleges is bármit csinálnom, minek tanuljak dolgozzak?Ha egyedül halok meg magányosan...Annak könnyű aki úgy született, hogy már szép és jó génjei vannak.
Hát ez nem igazán van így:)
Barátomat pl abszolút nem tartják helyesnek a barátnőim, én viszont minden mozdulatától elolvadok. Kerek kis arc, zöld szem és szőke haj...mi kell még?:D
Amúgy megnyugtatlak: egy kiköpött Snooki hasonmás lánynak elég előnytelen külsejű barátja van...szóval fel a fejjel:)
Aha, szóval aki nő létére azt mondja, nem kizárólag a külső nyom nála valamit a latban, az vagy téved vagy hazudik.:D Nem értem, miért lett manapság ekkora divat külön fajként kezelni a nőket.
Egyébként egy szóval nem mondtam, hogy nem számít. Rohadtul számít, de önmagában nem elegendő, ergo lehetsz te akármilyen kisportolt testű (ami egyébként abszolút nem az esetem, de mivel a nagyátlagot nézve erre buknak a nők, mással nem példálóznék) és markáns arcszerkezetű (szintúgy), b*szhatod az egészet, ha belsőd nem megfelelő. Senkinek sem kell a piros héjú alma, ha belülről rothad.
"Aha, szóval aki nő létére azt mondja, nem kizárólag a külső nyom nála valamit a latban, az vagy téved vagy hazudik."
Pontosan. Ha nem így lenne, a csúnya férfiaknak is lenne párjuk, de nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!