Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért csak a fiúk külseje számít?
Figyelt kérdés
Ma is bebizonyosodott ez, leszólt egy lány ismerősöm, pedig a legjobbat hoztam ki magamból, mást nem tehetek egyszerűen, az arcformán csak plasztikai műtét segít.
Vagy öljem meg magam?Mert így nem lesz barátnőm soha ha mindig a nálam jobban kinézőkre buknak, fölösleges is bármit csinálnom, minek tanuljak dolgozzak?Ha egyedül halok meg magányosan...Annak könnyű aki úgy született, hogy már szép és jó génjei vannak.
2011. dec. 23. 19:00
1/76 anonim válasza:
Mi az hogy minek tanulj/dolgozz ? Nem MÁSÉRT tanulsz dolgozol hanem magadért senki másért a tudásodat a magad javáért gyarapítod hogy a megszerzett tapasztalatodból és inteligenciádból gazdálkodj az életed folyamán mert még ha egyedül is maradsz amit nagyon kétlek akkor is élni egyedül is érdemes !
2/76 anonim válasza:
Sajnos tényleg így van kedves kérdező.
De nagyon szépen kérlek ne add fel, írj privit ha akarsz egy kicsit beszélgetni
3/76 anonim válasza:
A fiúknak is csak a lányok külseje számít...
4/76 mus musculus válasza:
Képzeld, engem is rendszeresen kiröhögnek az osztályom-és évfolyamombeli fiúk, még a jobb napjaimon is, mégsem sütöm rá az egész férfitársadalomra a felszínességet. Vannak ilyenek is, beletörődtem, de ez nem egyenlő a kivétel nemlétezésével. Minden ember más és más, színes a világ és te a büdös életben nem ismerheted meg az összes egyedét, így az általánosításra sem vagy feljogosítva.
5/76 anonim válasza:
A halál csak menekülés lenne a valósából! Én sem vagyok a szerencsés fiúk táborába. Itt leszek 20 éves de még nem volt senkim igaz ez nem jó de, ha nem adsz magadnak 1 esélyt az élethez akkor ki fog? mert más nem fog! Egy valamit mondhatok ha bármennyire is nehéz egy napod és legszívesebben meg is halnál akkor ne add fel meríts energiát valamiből és az talán át juttat az élet e szakaszán!
6/76 anonim válasza:
Tényleg csak a külső számít a lányoknak, de attól még nem kell megölnöd magad. Ha tényleg olyan csúnya vagy, menj el néhanapján prostihoz! Persze nem ugyanaz, mint egy bnő, de legalább a szex része a dolognak meg van oldva.
7/76 anonim válasza:
bárcsak csak a külső számítana...
F18 szűz
8/76 mus musculus válasza:
Úgy van. Nekünk nem hiányzik a normális, emberekhez méltó bánásmód, elég ha a nap 24 órájában egy csecse kis pofit bámulhatunk. Az sem zavar, ha a lakásban feszítesz keresztre, sőt kifejezetten lucskosít is, ha egy a te képeiddel teleaggatott falú szobában teszed. Mazochisták vagyunk egytől egyig, vesd meg mélyen azokat, akik mást mondanak!
9/76 anonim válasza:
19:25 Egy kis túlzástól eltekintve tényleg így van.
10/76 mus musculus válasza:
Persze, nagyra becsülöm a véleményed, elvégre te sokkal jobban ismersz engem látatlanban, mint én magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!