Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok tisztában vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok tisztában vannak azzal, hogy ők csak azok közül válogathatnak akik őket választják?

Figyelt kérdés

Egyre többet hallom, hogy mindig a nő választ, de ez szerintem nem így van, a férfiak választanak, mivel ők teszik az első lépést, a nő azok közül válogathat akik felé teszik meg ezt az első lépést és dönthet, hogy tetszik neki vagy elutasítja az illetőt, ergo sokkal több jelölt közül válogathatnak a férfiak, viszont vállalniuk kell az elutasítást cserébe.

Ti hogyan gondoljátok?

2011. dec. 15. 16:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
az a baj, hogy mindig a lány választ. Nekem hány és hány olyan ismerősöm volt aki odament a csajhoz és simán lepattintotta őket. Rá két hét múlva meg egy csodapasival(szép arc, gyönyörű szemek)ment kkézenfogva. Addig válogatnak a lányok és főleg külsőre még meg nem találják a magas és széparcű herceget. Az nem érdekli őket, ha közben 30 pasit bunk@ módon elzavarnak. Ez nekik csak egy állomás a végállomáshoz, a széparcú pasikhoz. Az belső nem érdekli őket. Ezt fősulin tapasztalom mostanság. 20-24 évesek között.
2011. dec. 15. 18:35
 12/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk igaz, hogy kezdeményezhet a nő is persze, de ezt a csajok nem szeretik azt szokták írni.Ebből indultam ki, mert a klasszikus ugye az volt amit leírtam a kérdésben.A környezetemben még nem láttam soha olyat, hogy a nő tette volna meg az első lépést, a férfiak hajlamosabbak inkább erre a modern felfogásra, a nők nem annyira.
2011. dec. 15. 19:13
 13/16 .Daniel. ***** válasza:

Valahogy én is éreztem, hogy pár egobajnok nőnemű jön majd azzal, hogy manapság sok nő megy oda a fiúkhoz.HOL?:D

Másrészt kérdező hatalmas igazságot mondasz. Ha belegondolunk Egy csúnya lány ha odamegy egy jó pasihoz az nem fogja lázba hozni a férfit és láttál már olyat, hogy egy igazi férfi egy csúnyasággal lett volna?:) Azt kéne megérteni a nőknek, hogy ők fosnak a férfiakhoz menni(ami nem baj mint látjuk mert akkor nincs hatalmuk válogatni széles körben:) és, ha teszem azt egy férfias férfi szólítja meg őket az nem biztos, hogy egyből kefélni akar velük, hanem ki akarja deríteni, hogy érdemesek-e arra, hogy mondjuk a férfi párjai legyenek vagy hasonló. Ezért van a férfiaknál a kontroll. Egy csúnya csaj nemfog jó pasihoz odamenni, de egy béna fiúcska odamehet egy jó csajhoz, hiszen meg akarja ismerni ergo kiválasztotta az egyedét.:) Vannak fiúk akik ezt az előnyt kihasználják és vannak akik átkozzák. Amint valaki rájön erre, amit a kérdező írt előnyt lehet belőle kovácsolni. Azzal is egyet értek persze, hogy manapság az átlagos nőknek is nagy az arcuk a semmire viszont ez a mi hibánk, férfiaké.

2011. dec. 15. 19:23
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ti hogy vagytok ezzel, de én elvből nem jönnék össze olyan idiótával, aki állandóan a női és férfi nemet méri össze.

Tudjátok, aki sikeres a nőknél és van némi tapasztalata, annak eszébe sem jut ilyen baromságon filózni. Ezen csak azok problémáznak vagy morfondíroznak mind női, mind férfi részről, akik képtelenek észrevenni a saját hibáikat.

Szidják itt a nőket, akiknek minden vágyuk egy barátnő, és szidják a férfiakat,akik még póló nélkül sem láttak hús vér férfit.

Szóval már meg ne sértődjetek, de keresztül fognak nézni rajtatok, ha így gondolkoztok.

És ezt nem a kérdezőnek szántam.

2011. dec. 15. 19:26
 15/16 anonim ***** válasza:
45%

Hogy fel van háborodva a sok hülye p.csa, pedig a kérdezőnek maximálisan igaza van. Mert ha egy csaj elvárja, hogy egy álompasi menjen oda hozzá - mivel ő nem fog lealacsonyodni - de csak a kis nyomik mennek oda, akkor b.szhatja, nem lesz senkije, de fasziként egyszer úgyis akad valaki, mivel te az összes nőhöz odamész és nem csak a pár szerencsétlen közül szelektálhatsz, akik odamennek.

De persze úgyis az ellenkezőjét fogjátok hazudozni, hogy értelmet adjatok a gyökér gondolkodásmódotoknak.

2011. dec. 15. 19:56
 16/16 anonim ***** válasza:
49%
Ja és mégis hány nő megy oda férfihoz, hogy komoly kapcsolatot kezdeményezzen a szó hagyományos értelmében, mert a bulikban való részeges ribanckodás nem számít.
2011. dec. 15. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!