Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok tisztában vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok tisztában vannak azzal, hogy ők csak azok közül válogathatnak akik őket választják?

Figyelt kérdés

Egyre többet hallom, hogy mindig a nő választ, de ez szerintem nem így van, a férfiak választanak, mivel ők teszik az első lépést, a nő azok közül válogathat akik felé teszik meg ezt az első lépést és dönthet, hogy tetszik neki vagy elutasítja az illetőt, ergo sokkal több jelölt közül válogathatnak a férfiak, viszont vállalniuk kell az elutasítást cserébe.

Ti hogyan gondoljátok?

2011. dec. 15. 16:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Sok kezdeményezős lánnyal találkoztam már.
2011. dec. 15. 17:00
 2/16 anonim ***** válasza:
65%
Ójaj kérdező, ha tudnád mennyire nincs igazad...
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Régebben így volt. Manapság már mindkét részét a nő teszi meg általában. Olyanok után sóvárognak a nők, akik semmibe veszik őket. 2011!
 4/16 anonim ***** válasza:
45%
cserébe a lányok húzzák az összes fiú agyát, akik megkörnyékezik őket.
2011. dec. 15. 17:02
 5/16 anonim ***** válasza:

He..?

Én nem is értem ezt a gondolatmenetet.

Spec én odamentem barátomhoz és ráköszöntem. Egy éve együtt vagyunk. Mindenki abból tud "válogatni", amiből akar. Persze ha valaki senkihez sem szól hozzá soha életében, az a semmiből. De ez nem olyan meglepő.

20L

2011. dec. 15. 17:03
 6/16 anonim válasza:
Sztem ezt igy nem lehet megmondani, vannak olyanok akik minden 2. sráchoz odamennek, vannak akik meg nem.
2011. dec. 15. 17:05
 7/16 anonim ***** válasza:
Ez csak azokra a lányokra igaz, akik a fene nagy női büszkeségük miatt soha nem kezdeményeznek.
2011. dec. 15. 17:07
 8/16 anonim ***** válasza:
Te aztán naiv vagy, kicsifiú :)))
2011. dec. 15. 17:14
 9/16 anonim ***** válasza:
Én nőként ezzel teljesen egyetértek, ez így szokott történni. Persze ehhez az is hozzátartozik, hogy sokszor a férfiben nem tudatosul, de megtesszük az első lépést, felkeltjük a figyelmét, de ez nem közvetlen dolog.
2011. dec. 15. 17:15
 10/16 anonim ***** válasza:
Hé mutassatok már olyat, hogy nő kezdeményez és nő hív el randizni! Mert az életemre esküszöm, hogy 100 nőből 99 soha a büdös életben nem menne oda egy pasihoz és tálcán felszolgálni magát, max akkor ha az a pasi egy világsztár. Olyan nagy a nők egója manapság(csak le kellene már jól törni, nem tudom mire vannak úgy fel), hogy mindegyik játssza az elérhetetlent. Én viszonylag jobb képű pasi vagyok, nem a csúnyább kategóriából, mégis az elmúlt 5 évben csak 2 lány volt olyan, hogy adta a lovat alám, oddajött és kacérkodott. A többi meg próbál hűvös maradni és adja az elérhetetlent. Ez halál biztos. Vagy lehet adja a jelet, de az tuti, hogy nem mosoly formájában, egy mai nőt ritkán látni mosolyogni, még akkor sem ha egy jobb pasi rájuk néz, még akkor is adja egy külsőleg nem is anynira szép nő a dámát.
2011. dec. 15. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!