Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kit választjak, szakitsak v...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit választjak, szakitsak v maradjak?

Figyelt kérdés

Járok 1 fiúval...

Ő nem tetszett eleinte... Túl magas,s erős hozzám...:(

Ám az álmaink s gondolkodásunk ngyon hasonlitott... S addig kérlelt még kapott 1 esélyt...:(

Nagyon rendes,sosem hazudik,őszinte stb...

A kapcs lassan 6 hónapja tart...:( S sosem veszekedtünk még. :)

Ám közben nagyon megtetszett valaki...:(

S tudom h én is tetszek neki nagyon...:( Azt hiszem már bele is szeretek lassan...:(

Igaz h valaha ő feleségül e venne s velem tervezné e a családot nem tom...:(A fiúmról viszont tom ha én szivből nem is vok szerelmes... De ő igen...:(

2pasim mégsem lehet... Bár nincs is mert a másodikhoz még semmi közöm...:(

Bár szerintem már ez is megcsalás h közben másra gondolok mig vele járok...:(

Szivem szerint már nem is élnék....:(

Egy nyomi nőnek érzem magamat....:(

2011. szept. 11. 14:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, fejezzétek be a barátoddal. Ezt nem csinálhatod vele, nagy önzőség. Eleve össze se kellett volna jönni vele ha nem szereted. Majd túlteszi magát rajta valahogy. De hidd el neked is jobb lesz így.
2011. szept. 11. 14:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én a 2-ra. voksolok!

gondolom ilyen 20 év körüli lehetsz vagy picit idősebb icipicit...

lényeg h a jelenlegi nem az ideálod valljuk be!

Ésssssss!

Te ,max azért maradnál vele mert jó ember és szeret, de ennyi neked max egy jó ember, ÉS NEM szereted jobban mint egy jó barátot!

Ergo vele egyoldalú a dolog az ő részéröl.... ugye ugye??

Szóval 2.! Vele lehet h szenvedélyes lesz a kapcsolat, és ki tudja mi lesz a jövőben de hogy boldog légy így legyél a 2.al :)

2011. szept. 11. 14:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy nyomi, egyszerűen csak olyannal kezdtél el járni, akit valójában nem is szeretsz, csak elhitetted magaddal. Bizonyára azért mentél bele, mert már magányos volt egyedül. Én azt javaslom, hogy válaszd a másodikat, mer ha beleszerettél, akkor az elsőt nem szeretted igazán, ne volt vele jó. ja és nehogy hülyeséget csinálj. A pasidnak pedig magyarázd el, hogy valahogy már nem igazán szereted, légy vele őszinte te is, hiszen ő is megérdemli.
2011. szept. 11. 14:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Mindenekelőtt VÁLASSZ magadnak helyesírási szótárat. Ha egy kapcsolatban valaki másra vágysz, akkor ott valami gáz van. A kérdés alapján szerintem elég fiatal vagy... fejben kell eldöntened, h helyre akarod-e hozni ezt a kapcsolatot, vagy sem, bár azt írtad, h nem vagy szerelmes, szóval elvileg adott, hogy mit tegyél, szóval menj a másik sráchoz, és ne szivasd azt, aki veled van.
2011. szept. 11. 14:45
 5/7 A kérdező kommentje:

Én nem szivatom a jelenlegi barátom. Azért nem találkoztam még a másik fiúvl személyesen... :(

Az már megcsalás lenne...:(

S semmiképp sem rugnék bele mert nem érdemli meg mert tőőle rendesebb fiút még nem láttam...:(

Azért is mentem belée a próbáb mert gondoltam h tudom majd viszonozni előbb utóbb az érzéseit...:(

Sajna az idő múlt...:( Én meg...:(

2011. szept. 11. 14:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a második ugy jobb lesz neked is! meg annak a pasidnak is. Milyen dolog járni valakivel ugy h nem is szereted.
2011. szept. 11. 14:57
 7/7 A kérdező kommentje:

Ne gondolj rólam rosszat... :(

Én nagyon szeretem,csak nem szerelemmel...:(

Gondoltam h ha sokat beszéllgetünk s jobban megismerem.. Majd kiaklakul...:(

De nem jött össze...:( Pedig igazán igyekeztem s mindent megtettem az érdekébe...:(

2011. szept. 11. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!