Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az gáz, ha társkeresőn verset...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha társkeresőn verset írok az "áldozatnak"?

Figyelt kérdés

Netes társkeresőn a kiválasztott hölgyeknek verset szoktam írni, de jellemzően még annyival sem reagálnak vissza rá, hogy "köszönöm, de nem téged kereslek..."

Ez miért van? Ciki verset írni?

Vagy csak egyszerűen hülyék és nem értékelik?

2011. dec. 13. 23:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Egyénknét igaz sokat változott a világ az elmúlt pár évben többet mint kellett volna.Sok az árnyoldala ez tény.Vélhetőleg emiatt nehéz sok embernek a társkeresés is.De nem kell általánosítani mert mindenben meglehet találni a hasznosat az h van e fb profilod...sokaknál ez is az abnormálisság tetőfoka ahogy kezelik de alegtöbb ember azért használja hogy a régi barátaival távoli ismerőseivel tarthassa akapcsolatot tudjon róluk...az hogyha te egyáltalán nem akarsz a mai világban élni a t bajod de egy egészséges mértékben nem árt "modernizálódni".
2011. dec. 28. 17:32
 22/25 A kérdező kommentje:

Köszi, és reagálva az előzőekre:

"

irtó sajnálatra méltó tud lenni

"

Szerintem ezek inkább poénosak, viccesek, feldobják egy kicsit az embernek a napját, mintsem szánalmas lenne, de lehet hogy itt megint velem van a baj, hogy ezt gondolom. Érdekes módon akik ismernek és megmutattam nekik, tetszett...

"

ismerkedésnél kicsit olyan giccsesnek tűnhet

"

Lehet ezt nem tudom, mivel pasi vagyok, nekem soha nem ír senki, tehát nem tudom milyen lehet ilyet kapni. De az tuti, hogy legalább annyit visszaírnék, hogy "kösz te barom, de nem te vagy az akire vágyom" vagy legalább egy automatikus elutasító válasz vagy valami....

"

Arról nem is szólva hogy valaki nem is tud mit kezdeni a költészet semmilyen formájával :D

"

Hát akkor meg no comment :)

"

Ha vicces vagy akkor azt mutasd ki a saját szókincseddel fogalmazd meg

"

Hát basszus ez nem vicces? Mégis hogy lehetne másképp 4 sorban bemutatni azt hogy mennyire vagyok vicces? Egy viccen kívül? De most őszintén... Én pont azt gondoltam hogy a kis versikék kifejezik a szókincsemet, és a vicces oldalamból is megmutatnak valamennyit...

"

a bemutatkozásod sokkal hitelesebb és eredetibb

"

Hát nem sokan írnak annyit az adatlapjukra mint én, szerintem minden fontosabb info fent van.

"

az a hiteles ha saját magad fogalmazod meg a gondolataid.

"

Nem másét küldöm, ott abban a pillanatban, annak az egy adott embernek fogalmazom, tehát nem is kör versikéről van szó, amit csak egyszer kell megírni. Ez pedig ha tetszik ha nem idő és energia. Más nem, legalább ezt kéne értékelni egy köszönöm levéllel (legalábbis szerintem).

"

A másik a kinézet.

"

Hát igen, ahogy korábban is leírták, az egész egy nagy kamu. Minden a képeden múlik. Ha nem nézel ki jól, már mész is a levesbe ennyi. Én pedig nem vagyok jóképű, ez van. Nem tudok rajta változtatni...

Van kint képem, ráadásul szerintem egész jók.

"

Nem a hajszín a fogak szabályossága vagy istentudja mi a lényeg hanem hogy vállalod magad.

"

Ez tipikusan ilyen "mai világ"-beli szlogen. Mindenki ezt szajkózza, de közben mindenki szarik a másikra magasról. Csak a kinézet és a pénztárca vastagsága a fontos, ennyi. Minden más kamu és rizsa habbal.

"

dicséretes de szerintem halaszd későbbre akkoris és maradj a hagyományos kommunikációnál.:-)

"

Ok, akkor itt jön a 10 forintos kérdés:

Van rá kb 4 sorod hogy bemutasd magadnak egy vadidegen embernek, úgy hogy a nők 99%-a csak a képedet nézi meg. Írj neki tök ismeretlenül ( a női adatlapok 90%a tök semmit mondó!) úgy egy üzit, hogy abból kiderüljön hogy milyen menő gyerek vagy, mennyire vicces, ugyanakkor nem aberrált, de azért romantikus is, és még sorolhatnánk...

Mégis akkor mi a frászt írjak? Igazából tökmindegy mit írok, mert úgyis a kép dönt. Az üzenet nagyjából elegendő lenne ha csak ennyit tartalmazna:" nézd meg a képem". Ugyanott lennénk mint most :)

"

az hogyha te egyáltalán nem akarsz a mai világban élni a t bajod

"

Nem feltétlenül. A világ túl gyorsan változik. A túl gyors változás sosem jó! Nem a változás ellen vagyok, csak ne ilyen irányba és ne ilyen gyorsan. Az iwiw még ok volt, mindenki a helyén kezelte. Ma már lassan a személyi igazolványomat is a facebookon kell igényelni. Na ez már túlzás. Cégek hivatalos csatornaként használják -> túlzás.

És még sorolhatnám...

A világ megy rossz irányba, illetve túl gyorsan. Van aki ezt bevallja, van aki nem, attól a tény még tény.

Az egész világtörténelem során nem változott annyit a világ mint az utóbbi 100 évben, és főleg annyit nem mint az utóbbi 10 évben.

"

egy egészséges mértékben nem árt "modernizálódni".

"

Amíg az a mérték egészséges... De amikor facebook nélkül lassan a wc-re se mehetek ki, meg ha azt mondom hogy nincs FB fiókom, akkor úgy néznek rám mintha a holdról jöttem volna, az már túlzás. Az iwiw az induláskor ilyen értelemben abszolút a helyén volt kezelve. Néha beléptünk, kerestünk ismerőst. Ennyi pont. Ma meg már nem létezik mobiltelefon facebook gomb nélkül...

2011. dec. 28. 19:49
 23/25 A kérdező kommentje:

Egyébként a több mint 100 elküldött üzenetből összesen kb. 4-en reagáltak egyáltalán valamit, abból 1.5-el levelezek. Nem mind volt vers, de úgy 15-20 biztosan...

Mindegy, köszi minden válaszolónak.

2011. dec. 28. 19:53
 24/25 anonim ***** válasza:

Szerintem ne a mennyiséget nézd...igen valóban sokat számít a külső is de én akkor is ragaszkodom ahhoz a véleményemhez h nem egy a médiában bemutatott a fogyasztói társadalom ökrének kell lenni :D értsd:minden divatosnak mondott holmit húzz magadra stb.

Az hogy megtetszel e valakinek az önbizalmon és a kisugárzáson is múlik.

Elárulom neked hogy amikor még kisiskolás voltam sokat bántottak(mint sok embert még rajtam kívül).

nagyon kevés önbizalmam volt emiatt sokszor megkaptam hogy rám az életben férfi nem fog nézni.

Éss láss csodát nézett nem is egy.Persze az más kérdés h tudok e kezdeni vele valamit mert sokszor kevésnek érzem magam még mindig.

Az hogy valaki nem válaszol annak sok oka lehet.És azt se vedd készpénznek h valaki nagyon csinos mutatós kívülről boldognak tűnik attól még nem az.A legtöbb mai élvonalbeli fiatal csak kompenzálja a lelki nyavalyáit azzal hogy exhibicionista akar lenni.

Nekem sincs okostelefonom meg táblagépem vagy mi a szösz.Már most öregnek érzem ezekhez a dolgokhoz pedig állítólag már a 10 éves gyerekek is technikai zsenik.

Hát ez van.Egyébként azt tartom h az fb profil jó ha tudtaosan használod.Van adatkezelési lehetőség nem kell mindent megadnod.Van akinek csak a neve van kint és h nő vagy férfi e az illető :))

Egyébként melyik társkeresőn vagy fent?Mert az sem mindegy.Ha ilyen love.hu vagy hasonló oldal akkor ne lepődj meg a sok bunkó emberen.Ezekre boldog boldogtalan felregisztrál.Én a parom.hu oldalt tartom még a legnormálisabbnak ha azt még nem ismered szerintem próbáld meg.Nincs fent 1 millió felhasználó sokkal szűkebb réteg szerintem ez nem olyan tű a szénakazalban típusú keresgélés.Bocsi h ennyit írtam de nem tudtam szó nélkül hagyni.

próbálj meg kevésbé általánosítani és építsd le magadban ezeket a komplexusokat amiket említettél.lehet hogy sok a felszínes ember de azért mégis a legtöbben szeretetre vágynak és azt nem a szép frizura meg a márkás holmik fogják megadni.:)Azok csak időleges örömforrások.

2011. dec. 29. 16:59
 25/25 A kérdező kommentje:

Ismét sok érdekességet írtál, és örülök hogy van még olyan aki hasonlóan gondolkozik még mint én, ugyanakkor úgy vélem már egyre kevesebben vagyunk ezzel így...

"

akkor is ragaszkodom ahhoz a véleményemhez h nem egy a médiában bemutatott a fogyasztói társadalom ökrének kell lenni

"

Hát igen, de ha tudnád hogy hányan képesek mégis az egész fizetésüket azért elkölteni hogy majmok lehessenek.... Nekem is volt olyan osztálytársam hogy olyan cuccokban járt, mint egy havi fizetés. Aztán megláttam hol lakik és nem akartam hinni a szememnek. Egy kis putriban...

"

Az hogy megtetszel e valakinek az önbizalmon és a kisugárzáson is múlik.

"

Aláírom, de szerinted ez látszik egy képről? Mert szerintem nem....

"

Nekem sincs okostelefonom meg táblagépem vagy mi a szösz.Már most öregnek érzem ezekhez a dolgokhoz pedig állítólag már a 10 éves gyerekek is technikai zsenik.

"

Nem is kellenek ezek, mind mesterségesen generált igény. Nekem van munkahelyi "okostelefon" de utálom, egész egyszerűen használhatatlan. Lassú, fagy, utálom az érintőkijelzőt. Az "okos" szolgáltatásokat nem használom, amit viszont használnék (jegyzettömb, offline térkép) alapból nincsen rajta, szarakodni kell vele. A telefon legyen értem és ne én érte. Számomra továbbra is a nokia e51 a telefon, az mindent tud, gyors, nem fagy és bírja egy hétig :) Jó a kijelző nem túl nagy, de amire kell bőven elég.

A "szabadon telepíthetsz rá programokat" jól hangzik, de ezt a kört én már korábban eljátszottam symbianon. Van ezermillió program, azok egy része használhatatlan, egy része rosszul működik, és a varázslat egy hét után elmúlik, utána úgyis megint csak telefonként használod (legalábbis én :P

"

Van akinek csak a neve van kint és h nő vagy férfi e az illető :))

"

És akkor mi értelme? :P

Fent voltam én is kamu névvel, de a szemetek töröltek. Elég botrányos hogy az FB mennyi adatot tart rólad nyílván, személyiség profil felállítása, elemzés, stb. Több mint aggályos.

Szóval részemről Zuckenberg és Jobs elmehet ahova akar (jó Jobs már elment)...

Amúgy az emberek hü*ék, de ténleg. Egy kereskedelmi rádió zenei igazgató mesélte:

Elkezdenek játszani egy új számot (amit persze valaki pénzel), de mi van ha nem tetszik a népnek? A válasz: addig játszuk, amíg meg nem szeretik. És működik....

Randivonalon vagyok fent, mert ez fizetős, gondoltam csak az hajlandó fizetni, aki komolyan is gondolja... Lehet tévedtem.

Írhatsz még, szívesen elolvasom :)

2011. dec. 30. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!