Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az gáz, ha társkeresőn verset...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha társkeresőn verset írok az "áldozatnak"?

Figyelt kérdés

Netes társkeresőn a kiválasztott hölgyeknek verset szoktam írni, de jellemzően még annyival sem reagálnak vissza rá, hogy "köszönöm, de nem téged kereslek..."

Ez miért van? Ciki verset írni?

Vagy csak egyszerűen hülyék és nem értékelik?

2011. dec. 13. 23:27
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

"

verset meg annak írj akit szeretsz, mert ez így teljesen hiteltelen, szerintem.

"

Általában ilyen mókás jellegű verseket írok, és olyat - ami szerintem - még belefér az első üzenet kategóriába.

pl. most ez csak így eszembe jutott, de kb. ilyen stílusak:

"

Verset írok a nőknek,

de nem a felhőknek.

Kis aprócska rímek,

melyek viszik a prímet.

Bohókás versike,

tetszik nekem Erzsike... :)

"

Most ügye nem volt konkrét téma, mindig az adott hölgyre illőt írok, de csak hogy érezzétek kb. ilyen jellegűek...

2011. dec. 14. 00:54
 12/25 A kérdező kommentje:

"

Nem úgy verselek mint Mekk Elek,

mert akkor jól leszerepelek :)

Lehet hogy égő, sajnálom,

magamat továbbra is ajánlom

"

:)

2011. dec. 14. 00:56
 13/25 szamóca.. ***** válasza:

nahát az más... az úgy vicces, még talán aranyos is, valakinek bejön.

még iwiwen volt az a hülye alkalmazás amire feljelentkeztél és szinte lehetetlen volt lejelentkezni. na ott írt nekem egy faszi 2-3 hónapon keresztül hetente egy naggyon durván nyálas szerelmes verseket hogy ő meglátott és a szíve lángralobbant és a mittomén nagyon durva dolgokat:D na hát azt hittem te is így tolod.

2011. dec. 14. 01:00
 14/25 A kérdező kommentje:

"

Megyek aludni mert már késő,

holnap egész nap a fülemben a véső

hangja kalapál,

a meló meg nem áll.

Rohanással telik a munka,

ez adatik meg számunkra.

Dolgozni a bérért,

ami éh. Ezért?

De tolni kell bármi áron,

hogy legyen mit költeni a vásáron.

Most már abba hagyom tényleg,

úgy érzem ebből kiderült a lényeg

"

2011. dec. 14. 01:03
 15/25 A kérdező kommentje:

Ilyesmik.

Most nyílván nem fogok olyat írni, hogy mittumén milyen szerelmes vagyok amikor nyílván nem igaz, nem is lehet az. Azt én is gáznak tartanám :)

De sztem ezek tök jók :)

Nem azért mert én írom, de ténleg. Végigröhögöm az egészet :)

2011. dec. 14. 01:05
 16/25 anonim ***** válasza:
szerintem a legtöbb lány kineveti, és kész.nem igazán értékelik a dolgok.ez van.
2011. dec. 14. 12:19
 17/25 A kérdező kommentje:

A 9-es válaszolónak van igaza:

"

Az a gaz ahogy kinezel.

Hidd el ha jol neznel ki mar reg vissza irtak volna.

"

Csak tudnám hogy miért ennyire k*vára fontos a kinézet...

2011. dec. 14. 12:35
 18/25 anonim ***** válasza:
Én egyszer haikut írtam. Nem arattam vele sikert. Szerintem nem tudta mi ez és nem is értette, hogy nem kell ezt komolyan venni.
2011. dec. 14. 12:36
 19/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Írod hogy nem szerelmes jellegű verseket írógatsz aminek örülök is irtó sajnálatra méltó tud lenni...

Én is szeretem az irodalmat meg minden de szerintem személyes ismerkedésnél kicsit olyan giccsesnek tűnhet.Érzékeny téma ez szerintem.Arról nem is szólva hogy valaki nem is tud mit kezdeni a költészet semmilyen formájával :D

Én azért nem értékelem mert akik eddig nekem verset küldtek vagy aberáltak (értsd évekig zaklattak a rajongásukkal)vagy komolytalan emberek voltak.(Nem tudták leírni a saját érzéseiket a saját szavaikkal)

Ha vicces vagy akkor azt mutasd ki a saját szókincseddel fogalmazd meg úgy a bemutatkozásod sokkal hitelesebb és eredetibb.Ne a versekre támaszkodj az a hiteles ha saját magad fogalmazod meg a gondolataid.

A másik a kinézet.Egy normális lány sem fog szóba állni veled pláne találkozni ha nincs képed kint,mégpedig azért mert az hogy képet teszel ki magadról azt jelenti vállalod magad.A soraid ,adatlapod mögött vélhetőleg egy ember van.Nem a hajszín a fogak szabályossága vagy istentudja mi a lényeg hanem hogy vállalod magad.Egy kép nélküli adatlap bizalmatlanságot kelt.Én biztos nem találkoznék úgy egy illetővel hogy előtte semmilyen formában nem láttam.Valóban sok a felületes előítéletes ember ennek is megvan az oka.Biztos vagyok benne hogy egy igénytelen alpári nővel te sem találkoznál.Nem hogy a társad legyen.

2011. dec. 28. 17:24
 20/25 anonim ***** válasza:
Vagy tán ezek saját versek?Ha igen az dicséretes de szerintem halaszd későbbre akkoris és maradj a hagyományos kommunikációnál.:-)
2011. dec. 28. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!