Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha társkeresőn verset írok az "áldozatnak"?
Netes társkeresőn a kiválasztott hölgyeknek verset szoktam írni, de jellemzően még annyival sem reagálnak vissza rá, hogy "köszönöm, de nem téged kereslek..."
Ez miért van? Ciki verset írni?
Vagy csak egyszerűen hülyék és nem értékelik?
Szerintem nagyon aranyos és kedves dolog. Én biztosan reagálnék, hiszen ha már veszed a fáradságot, hogy verset írj, akkor komolyan meg akarsz ismerni:)
Aki nem válaszol, az b*nkó, ne törődj vele:):) Előbb-utóbb sikerülni fog biztosan!
Nyílván pasi vagyok, és nyílván nőknek írom :)
Attól mert régi időkben volt divat, szerintem még mindig azt jelzi, hogy komolyan gondolom, és mivel mókás verseket írok...
Mindegy, úgy látszik ténleg nem ebbe a világba tartozom.... akinek nincs FB profilja, az már nem ember... és még verseket is irogat... szörnyű... remélem azért nem fognak emiatt felakasztani...
Ténleg ennyire megváltozott a világ az elmúlt pár évben? Egyre inkább nem akarok ennek a tagja lenni. Évszázadokon keresztül a vers standardnak számított, most meg ez a ciki? Nem tudom hova tenni.
Köszi mindenkinek
"
teleszórja döglött virágokkal az ágyam, aztán takaríthatok...
"
Hát igen, ez a szomorú, hogy mindegyik nő (bár szívem szerint másképp nevezném őket, inkább p*nak, de mindegy)
odaírja, hogy "romantikus" de ez akkora hazugság... A romantikába - szerintem - többek között pont ezek a dolgok tartoznak bele, hogy megadjuk a dolgok módját.
én olyan pina vagyok aki oda se írná hogy romantika...
de nem tudom... szerintem önmagában lepinázni valakit csak azért mert a halott virágot nem szereti...
ízlések és pofonok:) nekem akkor se költsön senki több tízezer forintot arra, hogy holttesteket hozhasson. mert pénzkidobás. mert a virág maradjon a tövén. és mert nekem nem ez jelenti a szeretetet.
verset meg annak írj akit szeretsz, mert ez így teljesen hiteltelen, szerintem.
Az a gaz ahogy kinezel.
Hidd el ha jol neznel ki mar reg vissza irtak volna.
utolsó:
Ezzel maximálisan egyetértek, de mégis mit csináljak vele? Így születtem, ez van, ezzel kell élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!