Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan bírtátok ezt ki míg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bírtátok ezt ki míg nem volt párotok?

Figyelt kérdés
kb. 2 hete szakítottunk a barátommal, rajta már csak-csak, nehezen de túl lennék, de nagyon hiányzik a testiség, az ölelések, az összebújás, próbálom elterelni a figyelmem, de ahogy látok valami erre utalót elfog a hiányérzet és a szomorúság. vágyok egy ölelésre, hogy odabújhassak valakihez. ti hogyan vészeltétek ezt át, míg lett valakitek? félek, hogy sokára találok még magam mellé valakit és nagyon rossz így. 21L
2011. dec. 13. 19:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én sportoltam, az pörgeti a hormonokat és aznapra jókedvű, vidám lettem tőle. Ez segített át. Most egyedül vagyok 1 év 3 hónapja, de kigyógyultam az előzőből, nem is gondolok rá. Illetve lett egy új hobbim is.
2011. dec. 13. 20:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Akkor nem a párodba, hanem a szerelembe voltál szerelmes.
2011. dec. 13. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!