Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan bírtátok ezt ki míg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bírtátok ezt ki míg nem volt párotok?

Figyelt kérdés
kb. 2 hete szakítottunk a barátommal, rajta már csak-csak, nehezen de túl lennék, de nagyon hiányzik a testiség, az ölelések, az összebújás, próbálom elterelni a figyelmem, de ahogy látok valami erre utalót elfog a hiányérzet és a szomorúság. vágyok egy ölelésre, hogy odabújhassak valakihez. ti hogyan vészeltétek ezt át, míg lett valakitek? félek, hogy sokára találok még magam mellé valakit és nagyon rossz így. 21L
2011. dec. 13. 19:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

sajnos elkeseredettségemben bele mentem apró kavarásokba..:(

1 évig ez ment.Hála istennek egy hónapja megváltozott minden! :)

2011. dec. 13. 19:55
 2/12 A kérdező kommentje:
félek én is most belemennék ilyen kavarásokba. nem voltak jó hatással rád?
2011. dec. 13. 19:55
 3/12 anonim ***** válasza:
jól esett,egy-egy estére.. csak a kavarások zavartak utána. Így rib.nc úgy rib.nc,pedig nem feküdtem le senkivel.de,ha az embernek hiányzik valaki,akkor mi mást lehet tenni ?
2011. dec. 13. 19:59
 4/12 anonim ***** válasza:
Sehogy nem vészeltem át, évek óta nincs senkim, és ugyanúgy hiányzik az ölelés és az összebújás, a szex annyira nem is. Persze csak olyannal, akit szeretek és viszontszeret.
2011. dec. 13. 20:06
 5/12 A kérdező kommentje:
Én nem akarok éveket enélkül lenni. Egyszer már voltam így, igaz megszokja jobban az ember egy idő után, de rossz.
2011. dec. 13. 20:11
 6/12 anonim ***** válasza:
Én nem bírtam ki és nem igazán érdekelt senki véleménye.1, 2 hónapos kapcsolataim voltak.Az érdekelt a legkevésbé, hogy mit gondolnak rólam.
2011. dec. 13. 20:18
 7/12 anonim ***** válasza:

Egyedül vagyok lassan 9 hónapja. Nekem is sokszor hiányzik ez a fajta testiség, mégsem kavarodtam bele kalandokba. Mondjuk ez biztos onnan ered, hogy tényleg csak azzal vagyok képes kezdeni "valamit", akit szeretek.

Mit mondjak? Idővel talán enyhülni fog, de azzal sosem fogod csillapítani a vágyadat, ha vad idegenek ágyában kötsz ki.

Két hét még nagyon gyerek idő.

24/n

2011. dec. 13. 20:19
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Önuralomról nem hallottál? Foglald el magad értelmes dolgokkal,beszélgess a barátaiddal,akkor nem lesz ennyire hiányérzeted.

A szexen kívül nagyon sok jó dolog is van az életben,és nem a szex a legfontosabb. A testiségnek is csak akkor van értelme,ha olyan párod van,akivel szeretitek egymást.

2011. dec. 13. 20:22
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem hiányzik.

Szerintem meg kell tudni lenni egyedül is. Milyen dolog már az, hogy te nem vagy képes magaddal élni, de mástól elvárod?

2011. dec. 13. 20:23
 10/12 A kérdező kommentje:
elvagyok egyedül, de ez a része hiányzik nagyon.
2011. dec. 13. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!