Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bírtátok ezt ki míg nem volt párotok?

sajnos elkeseredettségemben bele mentem apró kavarásokba..:(
1 évig ez ment.Hála istennek egy hónapja megváltozott minden! :)

Egyedül vagyok lassan 9 hónapja. Nekem is sokszor hiányzik ez a fajta testiség, mégsem kavarodtam bele kalandokba. Mondjuk ez biztos onnan ered, hogy tényleg csak azzal vagyok képes kezdeni "valamit", akit szeretek.
Mit mondjak? Idővel talán enyhülni fog, de azzal sosem fogod csillapítani a vágyadat, ha vad idegenek ágyában kötsz ki.
Két hét még nagyon gyerek idő.
24/n

Önuralomról nem hallottál? Foglald el magad értelmes dolgokkal,beszélgess a barátaiddal,akkor nem lesz ennyire hiányérzeted.
A szexen kívül nagyon sok jó dolog is van az életben,és nem a szex a legfontosabb. A testiségnek is csak akkor van értelme,ha olyan párod van,akivel szeretitek egymást.

Nem hiányzik.
Szerintem meg kell tudni lenni egyedül is. Milyen dolog már az, hogy te nem vagy képes magaddal élni, de mástól elvárod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!