Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vmi elfoglaltság míg a barátot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vmi elfoglaltság míg a barátotok, párotok nincs itthon? és h bírtátok ki?

Figyelt kérdés

a barátom ma reggel elutazott egy családi kirándulásra, engem is meghívtak de nem engedtek el az itthoniak:(:(.Nagyon hiányzik és nemtom h mit csináljak :(:S, mindg vele voltam amikro csak lehet.Ti h bírtátok ki?(lányok fiúk egyaránt) 5 napig távol lesz és addig enmtom h mit csináljak :(:S. ti mit csináltatok mikor így elment a barátotok?

Normális válaszokat lécci kor és nemet is kérnék :D:)

2010. aug. 15. 13:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
hú. hát ez. durva. szerintem hívd fel néha, hogy azért halld a hangját, és akkor nem lesz olyan iszonyú a dolog ; )
2010. aug. 15. 13:42
 2/11 anonim ***** válasza:

töltsd a szabadidöd a barátnöiddel...igy legalább ök sem panaszkodnak h elhanyagolod öket a pasid miatt meg te sem unatkozol otthon

19/lány

2010. aug. 15. 13:42
 3/11 A kérdező kommentje:
igen, felhívom ,meg ő is hív, mr hívott is:) de nincs kedvem most sehova menni , am is dög megek van :S és elég hajlamos vagyok a napszúrásra:S szal vmi oyaln dologra gondolok, amit egyedül tudok csinálni vagy nemto mit csináltatok iylnekor??
2010. aug. 15. 13:44
 4/11 anonim ***** válasza:

én minden olyasmit csinálok, amit a párom nem szeret, de én igen

pl cigizgetek egész nap, beszélgetek pasikkal (nem hátsó szándékkal) miniszoknyában flangálok, netezem

tehát amiket elnyom bennem, ilyenkor megteszem és önmagam lehetek

2010. aug. 15. 13:45
 5/11 anonim ***** válasza:
takarítok,rendbe szedem magam(egy kis tatarozás,mire megérkezik!),főzés-sütés,netezés,olvasás,filmnézés(pl csöpögős,v olyan amit egy férfi nem szívesen néz meg)
2010. aug. 15. 13:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Baszus 5 nap az halál, én 6hétig nem láttam a barátnőmet mégis élek.. :)
2010. aug. 15. 13:58
 7/11 A kérdező kommentje:
én is volt h nem láttam őt egy hónapig és én is élek, jujj xD, de akk is hiányzik, akk tudtam mit csinni mert a családommal voltam nyaralni de most nem :(
2010. aug. 15. 13:59
 8/11 anonim ***** válasza:
nézz meg egy filmet akkor. pl: Az emberi százlábú címűt, pl a moovie.hu-n : DDD
2010. aug. 15. 14:01
 9/11 anonim ***** válasza:

mennyél szedd rendbe magad...körömlakkozás...próbálj ki uj sminkeket

szedd rendbe a lakást...takarits törölgess...rendezd át a ruhásszekrényed

annyi mindent lehet csinálni ami még lehet fel is dob

ne csak azon siránkozz h a pasid nincs otthon és unatkozol

2010. aug. 15. 14:06
 10/11 anonim ***** válasza:
valósítsd meg önmagad, hogy később se lásd azt nélküle nincs semmi életed, mert akkor kapcs.függő leszel, mert affelé tendálsz....
2010. aug. 15. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!