Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most komolyan ez ekkora probléma?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan ez ekkora probléma?

Figyelt kérdés
A barátom nem akar lejönni nálam,mert az a problémája,hogy herpeszes a szája..ahogy ő állítja,elég csúnya,sebes, és fáj is neki..és azon van kiakadva,hogy akkor meg se csókolhat,meg 'semmi'..2 hete nem láttam..( mondjuk elég messze lakik,mert távkapcsolat..) mindegy..én ezen kicsit kiakadtam..megkérdeztem tőle,hogy most ez tényleg fontosabb? Ha legalább lejönne,láthatna,átölelhetne..
2011. dec. 13. 10:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A herpesz az egy szörnyű dolog, mert a nőknek a méhébe is bekerülhet és nem egyszer nőgyógyász és egészség ügyi kaparás a vége, szóval jobb ha a srác otthon marad amíg herpeszes a szája.
2011. dec. 13. 12:24
 12/16 Szakács ***** válasza:
Herpeszre van azonnali megoldás. Elmész a mekibe kérsz egy zacsit és a fejére húzza :) Volt probléma nincs probléma. Mindig keres megoldást a gondokra ;)
2011. dec. 13. 12:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem igaza vana párodnak. Én se szívesen megyek herpeszesen sehova.
2011. dec. 13. 13:02
 14/16 anonim ***** válasza:

a herpesz a világ egyik legszörnyűbb dolga, ritkán előfordul a számon, és szenvedek tőle, utálok olyankor emberek közé menni, meg fertőző, gennyes, undorító, stb...

remélem a barátod is így van vele, nem pedig félrekúr

2011. dec. 13. 13:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Azért egy herpesz 2 hét alatt simán elmúlik még a legkomolyabb is ha folyamatosan kenik valamivel. Valami van a háttérben a barátodnál kicsit nyomozz utána szerintem!
2011. dec. 13. 13:58
 16/16 A kérdező kommentje:
nem 2 hete van herpersze,hanem pár napja,csak 2 hete nem láttam,mert ugye távkapcsolat.
2011. dec. 14. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!