Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Melyik alkat tetszik inkább?
Nem reklámnak szántam de én nem ezt a két kategóriát hoztam volna fel mint amit a férfiak "90%-a" kedvel :D A legtöbben az ilyesmit szeretik szerintem el kell hogy keserítselek.
Én oda inkább ezt mondanám. Ez a nő álomszép szerintem és nem egy hurkapálca, de nem is a tipikus erőscombúak közé sorolnám. :D Egyszerűen nőies és úgy szép ahogy van.
Amúgy te kb az 1. és a 4. közti különbségre gondolsz nem?
Az elsőn látszik hogy sportos feszes izmai vannak a 4-ről meg lerí hogy alkatilag ilyen... Melle persze egyiknek sincs. XD
Ez már nagyon erősen ízlés kérdése =) Sokaknak ő már túl nagydarab. Nem értem miért keserítenél el ezzel, csak feltettem egy általános kérdést =D Nem mondom, hogy nem szép a képen szereplő lány, de nem erről az alkatról kérdezősködtem.
Viszont herotom van már attól, hogy az itt válaszolók képtelenek a KÉRDÉSRE válaszolni.
Ennek a kérdésnek semmi köze nincs hozzám, semmilyen személyes frusztrációt nem áll szándékomban levezetni ilyen módon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!