Nem vagyok egy szőrös típus, az idősebb csajok meg inkább buknak a borostára. Az ilyen alkat mennyire jön be a 15-18, illetve a 20nál idősebb lányoknak?
Uh, öreg vagyok:S Úgy nézel ki, mint egy kisfiú!
26/N
az nem olyan nagy baj, de azért gyúrhatnál egy kicsit, sokkal jobb lenne
16L
idősebb csajnak a 15-18 és 20 köüli számit?
bár ilyen testalkatu pasi tényleg köszönjön csókolomot:D
a borrdáid kilátszanak...egy férfinak legyen hasa (a szörtelenség nem baj,de ez a vékonyság eszméletlen kisfius)
23/N
köszi a válaszokat! :)
mellesleg 182cm-hez 80kg vagyok, amiből nincs túl sok felesleg...
sajna azt adom, hogy nem túl férfias ez így szőr nélkül, főleg, hogy már 20-on felül vagyok, de a mellizmos, gyúrjál még hozzászólókkal már nem annyira értek egyet. illetve azoknak, akiknek ez nem felel meg, azok hogy találnak ideálisat? :D most nem azért, de ott nincs egy kicsit magasan a léc? vagy csak én élek olyan helyen, ahol a korombeliek 90%-ánál jobban nézek ki? a többi vagy zsírosabb, vagy tényleg csontsovány... de komolyan nem értem, hogy a 182/80 az ilyen gáz :D
Bazzzz.
Könnyes lett a szemem és begörcsölt az egész hasfalam :DDD
Micsoda T alakú kitakarás van az arcodnál...
LOL most már harmadszorra nézek rá de még mindig rámtör a röhögés :DDDD
Na de a válasz: én inkább bukom a kevésbé szőrös, nem annyira extrán férfias pasikra, szóval szerintem nincs ezzel gond.
A testalkatodra nem tudok mit mondani, mert engem ez abszolút nem érdekel.
Én a pasik haját, arcát nézem illetve hogy vannak felöltözve. (nem márka, hanem ízlés)
Különben engem taszítanak a nagyon izmos pasik.
De meg kell mondjam mellizomra picit lehetne még erősíteni. De ez is egyénfüggő, nem tudom összességében milyen vagy, lehet, te így vagy rendben.
21L
igen, a kitakarás sem a legjobb, de sajna nem vagyok egy nagy pc guru. mellesleg ezen a képen természetesen nincs semmi photoshoppolva, szerkesztve.
modellkedtem már alsónemű gyártó cégnek, és bizony ott tényleg csak 1 minimális photoshoppolással szinte teljesen más hatású képet csináltak rólam. a neten és női magazinokban lévő képekről se nagyon higyjétek el, hogy az photoshopp nélkül is úgy néz ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!