Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ez 21 évesen? Magányo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez 21 évesen? Magányos vagyok,a családon kívűl úgy érzem,senkim sincs..

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok,egyetemre járok,úgy gondolom,nem nézek ki rosszul,kedves vagyok másokkal,segítőkész,őszinte,mindenkinek meghallgatom minden problémáját,alkalmazkodó,mindezek mellett még jól is tanulok,sokat olvasok,ezáltal művelem magam.

Mégis magányos vagyok,a családon kívűl úgy érzem,senkim sincs.Se barátnőim,se barátom.Előző sulijaimból megmaradt 1 "barátnő",de ő is inkább csak olyan,akivel jót dumálok,aztán nem látom 3 hétig.Ha meg kellene nevezni egy velem egYidős lányt,akit bármikor felhívhatnék,ha szükségem van rá,nem tudnék,pedig engem bármikor hívhat bárki.Az egyetemen is beszélgetek,barátkozok,de azoknak a lányoknak már mind nagy haveri,baráti körük van,és máshol is laknak,mint én.Próbálok felhívni oylanaokat,akikkel már rég beszéltem,de jól elvoltunk.Kettővel is találkozni akartam,egy nem ért rá,a másik egyszer eljött,de azóta nem keresett.Barátom még SOHA nem volt,és ezt rajtam kívűl már a családom is kezdi cikinek érezni,nem beszélve a "Mikor lesz az eküvőd?" rokonokkal együtt.Randizgattam pár sráccal,de egyik sem jött be igazán.Olyan furcsák voltak...Soha nem beszélgettem sokat fiúkkal (a bátyámon kívűl),legfeljebb annyit,hogy na,mit kell tanulnod,meg köszönés,aztán ennyi.Sokan haveri körön belül ismerik meg az igazit,de nekem oylan sincs.Interneten is keresgéltem már,hasztalanul.21 éven át hittem,hogy megtalál a szerelem,lesz majd nekem is sok barátom,de már úgy érzem,hogy kiégtem,pedig még fiatal vagyok.Belefáradtam abba,hogy én keresgéljek,hívjak másokat,ha én nem lépek,senki sem lép körülöttem.Lehet,ez úgy hangzik,mintha sajnáltatnám magam,talán legbelül ezt is teszem,de ezt veletek is meg akarom osztani.Van racionális magyarázat arra,hogy az,aki 120 kiló,csúnyán néz ki,munkanélküli,mégis barátja van,vagy egy bunkó csaj,aki mindekit lenéz,barátja van,és szerelmes,én pedig itt vagyok egyedül?Biztos bennem van a hiba!?

2009. máj. 15. 16:30
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
29-es válaszoló,te hány éves vagy?
2014. jan. 7. 14:44
 32/39 anonim ***** válasza:
Remélem azóta javult a helyzet és megtaláltad a boldogságot, de hidd el hogy nem benned van a hiba. Én 22 vagyok, lassan 23. Pesten élek és dolgozom (nem egy büfében). Óbudán van lakásom és nem egy panel konzerv. Főzök, mosok, takarítok és bármi is van, mindig első az akit szeretek. És mondhatni hogy kutya hűségem van mert nem szeretek feladni semmit és veszíteni sem. Jah és nem vagyok 130 kg-os szemüveges ragyás kocka se egy 40 kg-os szőrtelen páva. És mégis egyedül élek. 1 éjszakás nő biztos akadna, de nekem nem a "szex" az elsődleges szempont. Szóval talán a világgal van baj és nem velünk :) Na ez jó hosszú lett és talán túl őszinte, bocsi!
2015. aug. 9. 20:20
 33/39 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan helyzetben vagyok mint te voltál:(
2015. aug. 10. 13:54
 34/39 anonim válasza:

Sajnos velem is ugyan ez van csak eppen fiuban

Ugy erzem soha nem lesz jobb es soha nem is volt...es csak 16 eves vagyok

2015. szept. 10. 22:17
 35/39 Adrienn$ válasza:
Szia! Mindezt 7 évvel ezelőtt írtad. Én most 25 leszek, te kb. 28. Kíváncsi vagyok, azóta hogy alakult a sorsod, mert én is nagyon magányos vagyok. Még nem volt barátom. Nem vagyok csúnya, sem kövér, értelmes, rendes lány vagyok, és nagyon várom már, hogy megtaláljam azt a személyt, akit szeretni tudnék úgy, ahogy van. De rólad, aki hasonló helyzetben voltál, most mit lehet tudni? Még mindig magányos vagy? Rád talált a szerelem? Mert az én esetemben csak telnek az évek, és nem történik semmi.
2016. máj. 4. 00:39
 36/39 A kérdező kommentje:
Hátha valaki olvassa: túl sok barátom ugyan most sincs,de rájöttem,hogy nincs szükségem olyan emberekre,akikben folyamatosan csalódok. Társkeresőn megismertem egy csodálatos pasit,aki jövőre a férjem lesz :) tehát van remény és kiút, csak legyetek nyitottak,randizzatok, ismerkedjetek. Ha nem érzitek jól magatokat valakivel,ne erőltessétek,eljön majd az ,akivel minden szuper lesz.
2019. nov. 18. 22:23
 37/39 anonim válasza:
Én most 21 évesen kb ugyanabban a helyzetben vagyok mint te a kérdés kiírásakor. Borzasztó magányosnak érzem magam, de örülök, hogy ráakadtam erre a kérdésre, és köszi, hogy leírtad, hogy alakult a sorsod később. Gratulálok az esküvőhöz, és nagyon örülök, hogy megtaláltad, amit kerestél! :) remélem rám is rámmosolyog a szerencse hamarosan:)
2021. szept. 3. 21:44
 38/39 anonim válasza:
Bár a kèrdès règi, gratulálok kedves kèrdező. Èn is 21 èves vagyok, mint te, amikor kiírtad ezt a kèrdèst, a körülmènyeink is hasonlók. De èn már teljesen elveszítettem a remènyt ès ezen már semmi nem változtat.
2021. szept. 12. 15:32
 39/39 A kérdező kommentje:
Azért be add fel, végül én se tettem. Azért 21 évesen még nagyon fiatal vagy.
2021. szept. 13. 18:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!