Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ez 21 évesen? Magányo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez 21 évesen? Magányos vagyok,a családon kívűl úgy érzem,senkim sincs..

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok,egyetemre járok,úgy gondolom,nem nézek ki rosszul,kedves vagyok másokkal,segítőkész,őszinte,mindenkinek meghallgatom minden problémáját,alkalmazkodó,mindezek mellett még jól is tanulok,sokat olvasok,ezáltal művelem magam.

Mégis magányos vagyok,a családon kívűl úgy érzem,senkim sincs.Se barátnőim,se barátom.Előző sulijaimból megmaradt 1 "barátnő",de ő is inkább csak olyan,akivel jót dumálok,aztán nem látom 3 hétig.Ha meg kellene nevezni egy velem egYidős lányt,akit bármikor felhívhatnék,ha szükségem van rá,nem tudnék,pedig engem bármikor hívhat bárki.Az egyetemen is beszélgetek,barátkozok,de azoknak a lányoknak már mind nagy haveri,baráti körük van,és máshol is laknak,mint én.Próbálok felhívni oylanaokat,akikkel már rég beszéltem,de jól elvoltunk.Kettővel is találkozni akartam,egy nem ért rá,a másik egyszer eljött,de azóta nem keresett.Barátom még SOHA nem volt,és ezt rajtam kívűl már a családom is kezdi cikinek érezni,nem beszélve a "Mikor lesz az eküvőd?" rokonokkal együtt.Randizgattam pár sráccal,de egyik sem jött be igazán.Olyan furcsák voltak...Soha nem beszélgettem sokat fiúkkal (a bátyámon kívűl),legfeljebb annyit,hogy na,mit kell tanulnod,meg köszönés,aztán ennyi.Sokan haveri körön belül ismerik meg az igazit,de nekem oylan sincs.Interneten is keresgéltem már,hasztalanul.21 éven át hittem,hogy megtalál a szerelem,lesz majd nekem is sok barátom,de már úgy érzem,hogy kiégtem,pedig még fiatal vagyok.Belefáradtam abba,hogy én keresgéljek,hívjak másokat,ha én nem lépek,senki sem lép körülöttem.Lehet,ez úgy hangzik,mintha sajnáltatnám magam,talán legbelül ezt is teszem,de ezt veletek is meg akarom osztani.Van racionális magyarázat arra,hogy az,aki 120 kiló,csúnyán néz ki,munkanélküli,mégis barátja van,vagy egy bunkó csaj,aki mindekit lenéz,barátja van,és szerelmes,én pedig itt vagyok egyedül?Biztos bennem van a hiba!?

2009. máj. 15. 16:30
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
16:41es válaszoló,szerintem igazad van,sosem voltam az az extrovertált típus,de ismerek hozzám hasonló,kissé magába forduló lányokat,azzal a különbséggel,hogy nekik már mind van/volt párkapcsolatuk.
2009. máj. 15. 17:31
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj,ha Te ugy érzed h megteszel mindent akkor nincs semmi baj.

Probálj uj helyekre járni uj emberekkel megismerkedi.

Én a mostani legjobb barátnőmmel pár éve egy rendezvényen ismerkedtem meg .Odamentem hozzá persze munkaügyben kifolyólag elkértem a számát és egy nagyon jó barátság alakult ki belőle.

Már többször mondtuk is egymásnak h ha a másikunk pasi lenne biztos egy pár lennénk mert tényleg hihetetlenűl egy hullámhosszon vagyunk.

Szóval ez igy működik.

Pasiügyben meg én is belefáradtam a keresésbe (38 ) úgyh inkább csak magammal foglalkozom és ha jön ,hát majd jön .

De szomorusággal és önsajnálattal ne töltsd az idődet !!!!

2009. máj. 15. 17:35
 13/39 anonim ***** válasza:
100%

16:41-es vagyok ismét.

Látom, akkor tényleg egy cipőben járunk. Egyébként én is nagy kincsnek tartom a barátaimat, akikkel gimi óta, már lassan tíz éve egy brancs vagyunk. De pontosan tudom, hogy főleg az ilyen tulipánmártás típusú embereknek a legnehezebb barátokat találni.

Társkeresés: Ha személyesen nehezen ismerkedsz vagy oldódsz, akkor keress neten (ha még nem). Ott az ember olyan távolságot tart, amilyet csak akar, első randi előtt nagy vonalakban kiismerheti a másikat, és ami a legfontosabb: nem kell intenzíven szembesülni a másikkal, félig-meddig személytelenül könnyebb is oldódni.

Egyébként ne haragudj, nem feltételeztem rólad, hogy tukmálós lennél, csak próbáltam tényfeltáró riportot rögtönözni. Egyébként hová jársz egyetemre? Budapestre? Csak mert itt egy másik topikban erősen kezdett szerveződni egy csoportos Wagner-opera-nézés a MüPában. Szóval ha gondolod, tarts velünk! :)

2009. máj. 15. 17:56
 14/39 anonim ***** válasza:

17 éves lány vagyok és uezt érzem azzal a kivétellel h van 3-4 bnőm akiket hívhatom ha baj van de bulizni nem járok el velük se másokkkal

illetve a szerelmi életem se felhőtlen :S

ahogy látom sok ilyen ember van de mindeki elkerüli a másikat:)

2009. máj. 15. 23:06
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez vagyok fiúba:D Ha lenne kedved megismerni, írj egy e-mailt!

N.

2009. máj. 15. 23:14
 16/39 anonim ***** válasza:
35%
Nem akarlak megbántani,de ebből a néhány sorbóől is lejött,hogy magadba vagy zuhanva,felületesen probálsz közeledni mások felé,valójában viszont nem nyitsz mert lefoglal az,hogy az élet igazságtalanságain rágodjál.. Arról nem is irok inkább,hogy némi pökhendiséget is vélek felfedezni mondandód végén. Talán ezért,mert ezt is mind látja,érzi egy kivülálló,.hogy ennyire negativ vagy,nem csak azt,hogy hány kiló háj van rajtad..
2009. máj. 15. 23:47
 17/39 anonim ***** válasza:
szia kedves hölgy, én húsz vagyok, és extrovertált és van párom.és a legutolsó mondatos kérdéseidet általában a legszebb barátnőim teszik fel..."bennem van a hiba?" nincs semmilyen hiba.nekem 19 évesen kezdődött az első komoly kapcsolatom, úgy hogy én nemvagyok kifejezetten szép vagy bármi, de hittem abban hogyegyszer lesz egy olyan igazi férfias mégis gyengéd és kedves "herceg" amilyet én elképzeltem.és sikerült, én a neten találtam meg, azaz ő engem, lassan egy éve együtt vagyunk.a lényeg hogy nincs benne hiba, lehet h rossz helyen keresgélsz, és akár szerelmi akár baráti kapcsolat céljából egy jótanács: mosoly. ha mosolyogsz mindenkinek szimpatikusabb vagy!sok szerencsét!
2009. máj. 16. 14:46
 18/39 A kérdező kommentje:

23:47es:Nem vagyok magamba zuhanva,depressziósnak sem gondolom magam,"járok-kelek a világban".Pökhendi lennék?Még nem mondták rám,de köszi az észrevételt...Inkább túl büszkének mondanám magam,talán nekem nem jó akárki.Vannak elvárásaim az emberek felé,és van egy elképzelt "hercegem" kép is a fejemben.Lehet,épp ez a baj.

A következő válaszolónak:bárcsak mosolygással mindent el lehetne érni,hid el,abban sem szokott lenni hiány.Nekem is vannak rosszabb,borongósabb napjaim,mint mindenki másnak,de nem hinném,hogy az a néhány nem-mosolygás gátolna meg engem a párkeresésben.

Kedves a Wagner-operába invitálás:),de nem Pesten tanulok.

2009. máj. 17. 15:23
 19/39 anonim válasza:

Egyedül

Kinek mondjam el mit érzek?

Hogyan tud fájni a nemlét.

Ki gyógyítja sebem, ha vérzek?

Ha felszakad egy emlék.

Ki értheti meg bánatom?

Melyet kimondani sem lehet.

Eltévedt bennem pár atom,

Gyógyszer itt mit sem tehet.

Ki segít fel, ha elestem?

A hosszú út során.

Ki mondja meg mit kerestem?

Akkor még, idejekorán.

Ki áll mellettem, ha sírok?

S könnyeim papírra vetem.

Ki fogja kezem, ha írok?

Ha van pár jó ötletem.

S ki kérdi meg tőlem

"Barátom hogy érzed magad?"

Ki érdeklődik felőlem?

Ha életem filmje kettészakad.

21 éves lány szerintem mi egymást keressük,ha erre jársz ne felejts el irni nekem,megbeszéljük.. zel@freemail.hu

2009. máj. 18. 16:27
 20/39 anonim válasza:

21éves lány 1 pár dologra válaszolok amit fontosnak tartok.

Barátom még SOHA nem volt,és ezt rajtam kívűl már a családom is

kezdi cikinek érezni,nem beszélve a "Mikor lesz az eküvőd?" rokonokkal

együtt.EZZEKEL NE FOGLALKOZZ SAJNOS SOKAN OLYAN OSTOBÁK HOGY CSAK A

KÖZHELYEKET ISMERIK..

Randizgattam pár sráccal,de egyik sem jött be igazán.Olyan

furcsák voltak..NEHÉZZ A KÖLCSÖNÖS SZIMPÁTIÁT ELKAPNI,

DE HA NEM ÉRZED AZT HOGY VALAMI MEGFOG BENNE AZAZ V MI VAN A LEVEGÖBEN AKKOR HAGYD A FENÉBE.

Soha nem beszélgettem sokat fiúkkal (a bátyámon

kívűl),legfeljebb annyit,hogy na,mit kell tanulnod,meg köszönés,aztán

ennyi.VISSZAHUZODOBB VAGY,NINCS EZZEL GOND.

Sokan haveri körön belül ismerik meg az igazit,de nekem olyan

sincs.SOKNAK SINCS CSAK MÁR EZ IS KÖZEHELYÉ VÁLT,HOGY MEGTALÁLTAM AZ IGAZIT,AZT SEM TUDJÁK MIRÖL BESZÉLNEK.

Interneten is keresgéltem már,hasztalanul.21 éven át hittem,hogy

megtalál a szerelem,lesz majd nekem is sok barátom,de már úgy érzem,

hogy kiégtem,pedig még fiatal vagyok.MINDEN EMBER EGY VIRÁGSZÁL,HA TÖRÖDNEK VELE KITELJESEDIK,HA ELHANYAGOLJÁK ELHERVAD.TE MOST HERVADÓ FÉLBEN VAGY. AZÉRT ÉRZED ÚGY HOGY KIÉGTÉL. :(

Belefáradtam abba,hogy én keresgéljek,hívjak másokat,ha én nem lépek,senki sem lép körülöttem.Lehet,ez úgy hangzik,mintha sajnáltatnám magam,talán legbelül ezt is teszem,de ezt veletek is meg akarom osztani.KÖSZÖNÖM HOGY MEGOSZTOTTAD. :)

Van racionális magyarázat arra,hogy az,aki 120 kiló,csúnyán néz ki,munkanélküli,mégis barátja van,vagy egy bunkó csaj,aki mindekit lenéz,barátja van,és szerelmes,én pedig itt vagyok egyedül?Biztos bennem van a hiba!?NEM HINN,ÉS AZ A 120 KILOS MEG KÖNNYEBEN ISMERKEDIK,MÉG HA KÖVÉR IS MEG MINDENKIT LENÉZ,SAJNA EZ VAN..

ÉS,CSAK ANNYI HOGY VISSZAHUZODÓ VAGY ÉS NEHEZEBBEN ISMERKEDSZ.

NA IRJÁL PRIVIT AZTÁN MEGDUMÁLJUK A DOLGOKAT,JÓ HELYEN JÁRSZ,EGYMÁST KERESSÜK. zel@freemail.hu

2009. máj. 18. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!